Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 14:05
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Znając zmysł zarobkowy naszych kopaczy jestem w stanie uwierzyć, że mając do dyspozycji kupno nielimitowanej ilości biletów kupiliby ich setki i za pomocą "znajomych" sprzedawali pod stadionem po wyższej cenie.
Ale przynajmniej wtedy nie miałyby sensu ich dyskusje na temat biletów. Prezes mówi: "Zaproponowaliśmy im kupno biletów, nie skorzystali". Wszystko jest wtedy jasne na temat charakteru piłkarzy. Teraz nie wiadomo, być może faktycznie by kupili te bilety.

Twoje bronienie Kuby jest śmieszne. Zrozum, że się skompromitował swoimi ostatnimi wypowiedziamia, a przestać go tłumaczyć, że tak naprawde to on jest tutaj ofiarą całego świata.
Mi to nie przeszkadza co powiedział. Bardziej mnie denerwuje konferencja prezesa PZPN. Weszło już przesadza ze swoją nagonką. Odwraca się w ten sposób uwagę od prawdziwych problemów polskiej piłki. Jeden artykuł wystarczy, a tutaj istna nagonka. Dla was Błaszczu zasłużył na potępienie, dla mnie nie. Jednak niezależnie od opinii nie uważacie, że ciągłe wałkowanie tematu przed portal Weszło jest odpowiednie? Może niech jeszcze zgłoszą postulat, że należy mu zabronić występów w reprezentacji... Jeden artykuł i tyle.

8 biletów to już jak dla mnie lekka przesada. Bo niby dlaczego oni mieli w ogóle dostawać jakieś bilety? Zamiast "całować rączki", że ktoś im zrobił przysługę to oni jeszcze zaczęli strzelać fochy, że mało. No kur**.
To tak jakby pracownik kina miał dostawał dziennie X biletów, które może dać rodzinie. A stewardzi też dostali bilety dla rodziny? W końcu oni też są uczestnikami tego przedstawienia.
Nie, nie. Rodziny aktorów w teatrze nie dostają w ogóle biletów? Dlatego mówię, jeden bilet za darmo - dla partnerki i reszta jako możliwość kupna po nominalnej cenie. Złe rozwiązanie?

Czy jakbyście to wy grali na Euro 2012 nie chcielibyście mieć możliwości kupna biletu dla swoich bliskich, którzy całe życie was wspierali?
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 23.06.2012 o godz. 14:07.
Odpowiedz cytując