Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 13:30
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że lepiej oglądać celebrytów na trybunach, którzy przychodzą się polansować niż podarować trochę więcej biletów rodzinom piłkarzy. Jakie szczęście w losowaniu musi mieć taka panna Siwiec!

Rozumiem, że sprawiedliwe jest to, że ktoś losuje bilet i może go sprzedać z niezłą przebitką, a już nie sprawiedliwe, że piłkarz mógłby kupić w normalnej cenie bilet swoim bliskim? Powinno być coś takiego, że w momencie losowania podaje się imiona i nazwiska osób, które idą na poszczególny mecz i potem nie ma żadnych zmian. Wtedy nie byłoby interesu i kupowaliby Ci, którzy naprawdę chcą.

Problemu by nie było gdyby szczegóły załatwiano przed Euro. Chociaż patrząc na wystąpienie prezesa PZPN mam wrażenie, że piłkarze mogli przed Euro zgłosić taki postulat. Normalnie sprawa powinna być załatwiona wewnątrz reprezentacji.

Ja nie mówię, że powinni dostać bilet za darmo bo powyżej 8 biletów za darmo to już lekka przesada. Nie mniej powinni mieć możliwość kupna tego biletu w cenie nominalnej. Taką możliwość powinien im przedstawić PZPN kiedy pojawił się postulat o te bilety.
Znając zmysł zarobkowy naszych kopaczy jestem w stanie uwierzyć, że mając do dyspozycji kupno nielimitowanej ilości biletów kupiliby ich setki i za pomocą "znajomych" sprzedawali pod stadionem po wyższej cenie.

Twoje bronienie Kuby jest śmieszne. Zrozum, że się skompromitował swoimi ostatnimi wypowiedziamia, a przestać go tłumaczyć, że tak naprawde to on jest tutaj ofiarą całego świata.

8 biletów to już jak dla mnie lekka przesada. Bo niby dlaczego oni mieli w ogóle dostawać jakieś bilety? Zamiast "całować rączki", że ktoś im zrobił przysługę to oni jeszcze zaczęli strzelać fochy, że mało. No kur**.

To tak jakby pracownik kina miał dostawał dziennie X biletów, które może dać rodzinie. A stewardzi też dostali bilety dla rodziny? W końcu oni też są uczestnikami tego przedstawienia.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.06.2012 o godz. 13:34.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując