wiertar napisał(a):

a co sportowcy to nad ludzie ....a mało zarabiają żeby nie mogli kupić biletów tak jak normalny człowiek? a gadanie że chcieli kupić ale nie wiedzieli ile dostaną z pzpn to juz kpiny. za takie coś co odjebali na ME to w ogole biletów nie powinni dostać.
|
A sponsorzy, albo VIPy z PZPN? Czy ja mówię o tym, że powinni za darmo dostać? Mówię, że powinni móc kupić te bilety bez problemu w pierwszej kolejności. Pewnie z takiej możliwości by każdy z nich skorzystał
wiertar napisał(a):

jak by mieli troche ambicji, to po takim blamażu (tak blamazu bo inaczej nie można nazwać odpadnięcia z najslabszej grupy, na imprezie w której są gospodarzami i mają wszystko zeby osiagnąc sukces) wyszli by do ludzi i powiedzieli że dali dupy, są po prostu za słabi na tak wielkie imprezy i posypali głowe popiołem. A nie ośmieszali się tym że dostali za mało biletów. nie rozumiem, jak by dostali po 1000 biletów na głowe to by grali lepiej
|
O to może nie pretensje do Błaszcza? Jakby pozostali dostosowali się poziomem to by nie było blamażu.
wiertar napisał(a):

|
zwykły człowiek odkładał nie kiedy i przez cały rok, zrezygnował z wakacji żeby kupić bilet na mecze euro i możliwość obejrzenia tych patałachów a oni bezczelnie jeszcze mają do kązdego pretensje, no sorry ale to nie jest zbyt normalne moim zdaniem.
|
Jak mówię, nie chodzi o to, aby dostali za darmo, ale by mieli pewne te bilety jeżeli zapłacą nominalną cenę. Lepiej, aby oni byli na trybunach niż osoby, dla których mecz to lans. Albo żeby ktoś kto kupił bilet bo udało mu się go wylosować sprzedawał je innym za znacznie wyższą stawkę.
wiertar napisał(a):

a co do koszulki, ale z ust dupy się nie robi. powiedziął by że przekazuje na aukcje jedną ze swoich koszulek i nikt by nie miał pretensji. a tak to zrobił z siebie pośmiewisko i pogrązył coraz mocniej...
i nie ma tutaj znaczenia że to b. gracz Wisły, jak by to był ktoś z Legii czy Lecha napisał bym to samo
|
Nie oglądałem programu, możesz przytoczyć?