Wyświetl pojedynczy post
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2012, 14:31
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Oni na tej gali dalej chca chyba zarobic. Jakis Glazewski ma walczyc i pewnie emeryt z USA go rozklepie.

A co do Kosteckiego, to albo nie stawil sie w zakladzie karnym albo wyszly na jaw jakies inne, nowe przekrety.

Ogladalem ta walke Adamka i zaluje zawalonej nocy. Facet nie nadaje sie do kategorii ciezkiej i chyba bedzie czekal najblizsze 5 lat, az bracia pokoncza kariery, bo z nimi kolejne nokauty gwarantowane. Zreszta Chisora i Haye tez pewnie by mu boks wybili z glowy. Ale wiadomo, licza sie pieniazki.

Z Kosteckim jest tak, że ma iść na 3,5 roku na przymusowe wakacje, za kierowanie grupą o charakterze przestępczym.

I Cygan nie robił z tego jakiegoś wielkiego halo. Po prostu chciał się zgłosić do zakładu karnego, albo po wygraniu walki.

I teraz nagle dostał wezwanie, żeby się stawił na wokandę :

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...77826102_n.jpg

Wiadomość Cygana do tego zdjęcia ( które sam wrzucił na swój " fan page " na FB ):

To jest zawiadomienie jakie otrzymałem z Sądu Okręgowego w Rzeszowie, który wezwał mnie na dzień 28 czerwca 2012 r. (tj. na dwa dni przed galą) na rozprawę, w sprawie odroczenia wykonania kary lub wyznaczenia terminu stawiennictwa do jej odbycia. Ingerencja tajemniczych i zainteresowanych w sprawie osób sprawiła jednak, że nawet Sąd musiał wydać sprzeczną z tym wezwaniem decyzję. W obliczu takiej sytuacji, prawnicy mnie reprezentujący, ujawnią zebrane przeze mnie oraz ich kancelarie materiały, dotyczące faktycznych motywów tego co się dzieje. Dziękuję Wam za ciepłe słowa. Wszystko dopiero przed nami.

I coś w tym musi być, że nagle w trybie przyspieszonym, 2 dni przed walką ma mieć wagę...

Kochani przyjaciele i fani. Przekazuję Wam informację za pośrednictwem moich przyjaciół. To co dzisiaj przeczytacie w gazetach i usłyszycie w innych mediach, pokarze wam o co chodzi tak naprawdę w moim wyroku. Dowiecie się też o tym, co stało się dzisiaj w nocy, na kilka dni przed galą, która miała być ważna nie tylko dla mnie, ale i dla polskiego sportu zawodowego. Pozdrawiam Was. Teraz sami możecie zobaczyć, jak komuś bardzo zależy abym nie mógł walczyć i wygrywać na arenie międzynarodowej. Komuś bardzo przeszkadzam. Galę w Łodzi organizowali Amerykanie. Transmisja rozsławiałaby Polskę tak jak rozsławia Euro 2012. Tak jednak nie będzie. Jestem przekonany, że prawda ujrzy kiedyś światło dzienne i dowiecie się kto za tym naprawdę stoi. Pozdrawiam Was. Pozdrawiam moją rodzinę, żonę, dzieci, przyjaciół, znajomych i Was. Moich wiernych kibiców.
Odpowiedz cytując