Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2012, 10:41
Cytat:
Rozumiem jakby Olkowskim ale Makami? Już od początku chodziły ploty, że jeden z nich jest tylko doczepką do bardziej utalentowanego brata, ale nawet ten niby lepszy, który faktycznie grał w Bełchatowie (Mateusz?) nie pokazał nic co by choć sugerowało, że może poradzić sobie w Wiśle. Jak widziałem jego kilka meczów to fajnie poruszał się po boisku...i tyle. Nic z tego nie wynikało. Już mamy jednego takiego zawodnika - zwie się Iliev tyle, że nasz porusza się 3 razy fajniej
A według mnie Mateusz jest niezły już teraz. Oprócz tego że ma dobrą motorykę to jeszcze dobrze gra z pierwszej piłki oraz myśli na boisku, stara się nie tracić piłki w głupi sposób. Prowadzenie piłki również nie sprawia mu kłopotu. Według mnie pokazał się na tyle dobrze aby sprowadzić go teraz co pisałem jeszcze przed końcem rozgrywek. Michała też widziałem w jednym meczu i nie uważam żeby grał jakoś słabo. To co weszło przedstawia nie zawsze jest prawdą.

Moim zdaniem Mateusz zapowiada się podobnie, a nawet lepiej niż Małecki u progu wejścia w seniorską piłkę. Myślę że dla niego to też dobry moment aby do nas trafić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.06.2012 o godz. 11:41.
Odpowiedz cytując