|
Senior Member
|
|
westersyl napisał(a): 
|
Milosz nie wnikam w kwestie czy masz rację czy nie, po prostu już się tego czytać nie da. To nie jest temat pod tytułem Valckx vs Bednarz. Zapewniam Cię, że jak ktoś krytykuję Valckxa to nie znaczy, że jest w jakiejś sekcie Bednarza.
|
Jasne nie da się czytać tych co maja inne poglądy niż Twoje.. Jeśli ktoś setny raz demagogicznie atakuje okres pracy Valckxa i jednocześnie setny raz używając tych samych pustych sloganów broni Bednarza to Tobie nie przeszkadza, ale poglądy odmienne to już "czytać się nie da", super. Widzisz mam to samo, tylko odwrotnie , też mam dosyć czytania tej "paplaniny", pt "nagonka na Stana" i drugiej paplaniny pt : "rozpaczliwie bronimy Bednarza" ..
Też mnie się takich tekstów odechciewa czytać.
____
wolfy napisał(a): 
|
Może inaczej - lepiej już było. Skoro ściągamy takich asów jak Sikorski, a ktoś puścił plotę o Ćwielongu...
|
wolfy napisał(a): 
|
To ja już wolę tych murzynów z testów. Dopóki taki nie wybiegnie w meczu o punkty to można się łudzić. W przypadku takich asów jak ta dwójka jest już o wiele trudniej.
|
Jednak nie stawiałbym znaku równości pomiędzy Ćwielongiem, po którym właśnie wiemy czego można się spodziewać, a Sikorskim który jest ..jak z tymi "testowanymi murzynami", zwyczajnie niewiele wiadomo. Jak do nas trafi, zagra to wtedy ocena będzie miarodajna, a Piotr Ćwielong, cóż tego piłkarza akurat dobrze znamy, może nawet aż za dobrze.
____
Ileż można .. do postu poniżej ...
westeryl : Nie wiem czy jesteś tego świadom ale ..nadal sam ciągniesz ten sam temat, naprawdę nie masz już dosyć ..
Nikt tu nie pisze "hymnów pochwalnych na cześć Valckxa", Ja raczej widzę inne hymny pochwalne, tyle że nie mam ochoty w nieskończoność ciągnąć tego tematu. Otóż historia Wisły pokaże jakim wysiłkiem i jakimi kosztami ponownie zagramy wiosną w europejskich pucharach, sorry ale innej drogi niż otwieranie Wisły na zachodnią myśl szkoleniową i piłkarzy, ale i kontakty menadżerskie, jak i pomysł na funkcjonowanie klubu w tym politykę transferową , wzięty z wzorców zachodnich Ja nie widzę.
Nie jestem pesymistą że dobrze już było i więcej nie będzie za tego właściciela, bo Wisła kręci sie w kółko, ot przyjdzie nowe rozdanie i będzie kolejna próba budowy nowoczesnego klubu, dziś właściciel jest mocno rozczarowany i ma ochotę sie spakować, ale pewnie mu to przejdzie, bo już to kilka razy przerabialiśmy.. Także luzik, jeszcze nie raz powalczymy o LM i inne fajne sportowe cele.
____
I jeszcze post Marszałka , też poniżej, My już takiego piłkarza mamy od złych wyborów, nazywa się Andraž Kirm i jak gra to mam palpitacje serca, bo wiem że najczęściej podejmie złą decyzje na boisku, sorry, ale drugi taki to ciut za dużo, zwłaszcza że Andraž i bramkę czasem strzeli i z nim jest ciągle nadzieja że zacznie u nas grać w końcu ten lepszy z reprezentacji swojego kraju.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.06.2012 o godz. 22:10.
|
|