Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2012, 20:56
felipe napisał(a):Wyświetl post
Jak mówiłem już - jaka kadra taki kapitan. Dobrali się ze Smudą
Wypowiedział się głupio po przegranym meczu - fakt. Idiotyczny tekst na temat koszulki narodowej - zgadza się.
Ale kapitanem był na boisku i tu trudno mu coś zarzucić. Grał na ile miał sił, był jednym z nielicznych jaśniejszych punktów drużyny.

Zresztą Twój podpis wskazuje, jak biednym i sfrustrowanym stworzonkiem jesteś. Tylko tacy jak Ty podłączają się w takie akcje medialnego szczucia. Jak już wspomniałem - negatywnie oceniam zachowanie Błaszczykowskiego, ale na takie teksty bym sobie nie pozwolił.

Poczułeś się lepiej?
Dowartościowałeś się?

Mimo wszystko pomyliłeś chyba fora. Na "Weszło" dostałbyś "standing ovation", tu wzbudziłeś u większości zażenowanie.

P.S. Swoja drogą to naprawdę żałosne. Albo jesteś bohaterem bo asystujesz przy bramce z Grecja i ratujesz remis z Rosją, albo śmieciem i drze z Ciebie łacha nawet taki felipe. Nie można by tego jakoś wypośrodkować?

P.S.2 Mimo wszystko przyłączam się do apelu "Weszło" o nie wypłacanie "wejściówek". Jest szansa, że znowu zawodnicy Wisły zagoszczą w reprezentacji (Brud, Miśkiewicz, Czekaj)

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
ja p.... co za żenada....
E tam. Trąbki małyszofana nie miał. Ani flagi "Tyskiego".
W Korei płacili ludziom za przychodzenie w barwach uczestników na stadion i kibicowanie im żeby zapełnić puste miejsca. Może u nas też?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.06.2012 o godz. 21:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując