Lukasz napisał(a):

Miśkiewicz 2-letni a Sergiej póki co, kontraktu .. brak.
Miłosz, Grantar, a Wasze opinie na temat tego bramkarza?
|
Niestety znam go tylko ze skrótów sparingowych i "historii" . W przypadku młodego bramkarza to mało. Mimo, że w obu sparingach bronił dobrze trudno powiedzieć jak by sie zachował w nieco bardziej wymagających warunkach ekstraklasy. Moim zdaniem musi zostać Pereiko. Miśkowiak "wyklaruje się" w ME w ciągu roku.
W Tarnowie widziałem cały mecz testowanego Snopka, który naprawdę bronił poprawnie ... skoro zdecydowano się na Miskiewicza to mniemam że Miskiewicz był lepszy (a przecież trochę zaufania do sztabu szkoleniowego Wisły muszę mieć ...). Tak więc ten transfer nie jest błędem. Oczywiście nie znam strony finansowej.
Cały czas zakładam że Probierz będzie miał 2 lata na budowanie nowej drużyny ....
Chciałbym napisać jeszcze coś o Quioto, którego ktoś tu powyżej określił jako faceta z zerową szansą na dobrego piłkarza.
Widziałem go cały mecz i w skrótach sparingów i na pewno nie da się powiedzieć że to beztalencie. (Podziwiam łatwość z jaka niektórzy ferują takie wyroki).
Nie pisze tak tylko dlatego że jest szybki i ma dobry start do piłki - podobało mi się jak balansował na linii spalonego .. ma pojecie o taktyce.
Oczywiście III ligowa Unia nie jest odpowiednia do wydawania opinii bardzo optymistycznej (zwłaszcza że jego pudło na pusta bramkę przegrywa tylko z pudłem Sikorskiego z GKS0em)