Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2012, 09:12
Grantar napisał(a):Wyświetl post
.....
No ale przyznaj - amunicja Wam się de facto skończyła, wiec zaczęła się walka o każdy milimetr ziemi, o każdy argument, rozkładanie zdania na czynniki pierwsze, po to by podważyć zawarta tam logikę.

Tak czy siak, duch1989 ma trochę racji w tym co pisze - temat jest deko martwy a każdy z Was tutaj dyskutujących nie zamierza zmienić zdania w które głęboko wierzy.

Osobiście miło mi się Was czyta, choć przyznaje - ostano ciężko mi dotrwać do końca większości postów i przerywam w połowie. Ot stwierdzam ze te argumenty już znam.

Lepiej powiedzcie co sądzicie o naszym nowym bramkarzu.

Cytat:
Miśkiewicz nie będzie miał łatwej drogi do bramki Wisły. 23-latek o miejsce między słupkami będzie rywalizował z Sergeiem Pareiką i Milanem Jovaniciem. „Przychodzę tutaj z zamiarem podniesienia swoich umiejętności.
Cytat:
Rywalizacja w bramce wyjdzie na dobre zarówno mnie, jak i Sergeiowi i Milanowi. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś od Sergeia, bo to doświadczony zawodnik” – przyznał.
Rozumem z tego ze Sergiei zostaje, a Miśkiewicz jest zamiast Kurty. Z naciskiem na słowo 'zamiast'.

To dobrze czy źle że ściągamy takiego 'Kuszczaka' z rezerw Milanu?

Edit:
Dorzuce jeszcze drabinkę testów, za główną:
Cytat:
W lipcu 2009 roku został wypożyczony do Chievo, jednak i tam nie zdołał przebić się do pierwszego składu. Rok później polski zawodnik przeszedł do czwarto ligowego Crociati Noceto, skąd ponownie został wypożyczony, tym razem do FC Südtirol-Alto Adige, grającego we włoskiej trzeciej lidze.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.06.2012 o godz. 09:17.
Odpowiedz cytując