Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2012, 00:09
Dobra, to nie ma sensu. Jeśli dla Ciebie kadra Jansa była gorsza od tego gówna to po prostu nie ma o czym gadać. Nie mam zamiaru się rozwijać, przedstawiać czemu ten od tamtego jest lepszy, czemu Żewłakow i Boruc powinni być na tym euro, a Perqis nie. To się albo ma i się to rozumie albo nie. Z przykrością stwierdzam, że Ty się po prostu kompletnie nie znasz na piłce. I jakbyś się nie zapluwał nie zmienisz tego. Mało tego, nie chce mi się nawet próbować Ci tego udowadniać, bo to aż bije z każdego z Twoich postów w tym temacie. Jeszcze jakieś żenujące wrzuty o weszło i cafe futbol.

Janasowi musieli Franka powoływać. No, ....a mać. Dobrze, że Smudzie piłkarze nie ustawiali po Hiszpanii taktyki, nie powoływali piłkarzy i nie decydowali za niego ile odbędą treningów.

Do tego jeszcze czytać nie umiesz, bo napisałem dość wyraźnie, że moje propozycje dawałby CO NAJMNIEJ to co osiągnęło gówno Smudy i Błaszczykowskiego, a nie to samo.

Ciao. Jestem absolutnie przekonany, że przyjdzie nowy trener i na podstawie fundamentu Smudy będzie próbował grać dalej. Oczywiście przejebie eliminacje MŚ, a Ty znowu będziesz się produkował, że nie było źle i że nie dało się tego rozegrać inaczej.

P.S. To jest po prostu nieprawdopodobny opór materii. Mówi się coś przed turniejem. Dupa. Mnóstwo mądrali broni tego gówna. "Kadra" na euro osiągnęła oczywiście gówniany wynik - nic to, dalej znajdują się tacy co się "bardzo" znają na piłce (niemalże jak pani Pochanke) i tego bronią.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.06.2012 o godz. 00:16.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując