Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2012, 00:08
kacpaw91
No to mnie rozbawiłeś po co Ty tu piszesz .. kolejny dłuuuugi post o niczym ….

- „Dostał nie dostał” , owszem dostał po co głupiutko kłamać, ekipa ta wcześniej za Smudy wygrywała z Interem 1-0, a później grała jeszcze lepiej i nie była budowana w pół roku niemal od zera.

- Porównywanie porażek w lidze o których za 2 lata nikt nie będzie pamiętał z kompromitacjami w pucharach, o której do dziś pamięta cała piłkarska Polska, to już szczyt nonsensów.
- rozumiem że jesteś księgowym Wisły i znasz dokładnie wszystkie dane , pogratulować. Ja ich nie znam i nikt mi nie powie że lepiej jest odpaść z Levadią niż grać wiosną ze Standardem.

- Genkow był kontuzjowany jesienią i grał Biton czyżbyś o tym nie widział ! Jovanović jest młodym obrońcą, więc wszystko co dobre jeszcze przed nim. Melikson „Od prawie roku NIE POKAZAŁ NIC”, był jesienią kontuzjowany, czyżbyś tego nie wiedział ! , a to nic to np. bramka wiosną w derbach z Cracovia nooo dla Ciebie to nic, dla mnie nie nic i bardzo mnie ucieszyła. Lepszy Jirsak, dziękuje dobranoc. Zaś piłkarza sprzedaje się po dobrym sezonie, a nie po słabszym całej drużyny, rozumiem że w tym sezonie błyszczeli inni np. Małecki, a zwłaszcza .. Garguła bo ten jest od Bednarza.

- zarówno Meliksona jak i Genkowa sprzedać można więc po co zakłamujesz rzeczywistość.

Powtórzę , za politykę doraźności odpowiada właściciel i naiwnością jest tego nie dostrzegać.
Odpowiedz cytując