Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 23:53
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Uh , a dopiero chwaliłeś kadrę Smudy, więc... o c b?
Nie chwaliłem tylko raczej broniłem tego co zostało zbudowane aczkolwiek do zaangażowania naszych piłkarzy w tym turnieju, a szczególnie w najważniejszych 45 minutach z Czechami można mieć spore zastrzeżenia.

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Strasznie mnie bawi Twoja pewność siebie

A mnie bawią nazwiska, które podałeś. Pisałeś o piłkarzach zdecydowanie lepszych, od tych których powalał Smuda,
a jak takich wsród wymienionych przez Ciebie nie widzę.
Za Szczęsnego, który przejebał nam mecz z Grecją oczywiście Artek B. Przypomnę, że Smuda postawił właśnie na Wojtka, a w drugiej kolejności na Bambiego o mentalności sześciolatka. Tytoń to całkowicie przypadkowy i fartowny strzał Franciszka.
Ciekawe czy przed mistrzostwami tez bys napisal, ze Boruc jest lepszy od Szczęsnego ? Boruc przez swoje pajacowanie w bramce przejebał nam mecze ze Słowacją i Irlandią Płn. w eliminacjach RPA.

Środek obrony, gdzie mieliśmy inwalidę Perkiza (czy tam Perqqqqisa - nie znam francuskiego) i prawego (!) obrońcę Wasilewskiego. Każdy z poniższych za nich:

Żewłakow
Glik
Celeban
Głowacki
W czym się to inwalidztwo objawiało niby ?

Żewłakow - może ale na pewno nie jest lepszy od Wasyla i Perquisa, nawet w polskiej lidze nie jest profesorem
Glik - na początku dużo grał za Smudy, w każdym meczu popełniał błędy i wszyscy mieli Smudze za złe, że go faworyzuje
Celeban - kopacz ligowy wyróżniający się ilością zdobytych bramek ale obrońca ma przede wszystkim bronić,
a jak to robi Celeban na poziomie międzynarodowym to proponuję obejrzeć powtórkę meczów Dundee-Śląsk
Głowacki (samobój z Tottenhamem, samobój z Anglią za Janasa, czerwona kartka i karny z Finlandią za Beenhakkera,
czerwona kartka i kiksy z Niemcami w Gdańsku - myślę, że to wtedy Arek przegrał swoją szansę u Smudy bo grający
wtedy pierwszy mecz w kadrze Perquis prezentował sie dużo lepiej).

Środek pomocy - każdy za Murawskiego (a tak naprawdę za żenujących Matushshshsyków i Polanskich):

Borysiuk
Wilk
Kaźmierczak
Mila
Majewski
Nawet Janek Gol nie był gorszy od tego słabiaka od kartofli.

Za Brożka i Sobiecha - Piech

Za Benisza czy tam Boenischa z o umlałt Magiera czy Wawrzyniak.

Zajebiście mnie bawisz, bo jeszcze pewnie wyśmiejesz te kandydatury. Bo przecież rozegraliśmy może nie rewelacyjny turniej, ale na pewno przyzwoity. DUPA JASIU. Zagraliśmy chujowo pod każdym względem. Wstyd, dno, mogiła i kiła. Żenada. Piłkarze do zupy. Każdy z przedstawionych wyżej piłkarzy, mimo wielu słabości, których jestem absolutnie świadom, gwarantował co najmniej takie gówno jakie zaprezentowano na euro 2012, kompletnie kompromitując naszą piłkę.
Co do Polanskiego to jest jednak różnica między gościem grającym kilka lat w Bundeslidze, a wymienionymi przez Ciebie, a jaka to pokazał Borysiuk w swoim debiucie i potem ze swoim klubem.

Dobra więcej nie komentuje bo miałeś mi napisać 2-3 nazwiska piłkarzy zdecydowanie lepszych od tych, których powołał Smuda, a tu widzę, że sam masz świadomość, że zagrali by tak samo więc po co bić pianę o parę nazwisk ?

W ogóle to widzę, że o większości tych piłkarzy wiesz tyle ile Ci powiedzieli w Cafe Futbol czy napisali na weszlo

W porównaniu ze Smudą to był po prostu rewelacyjnym selekcjonerem. Szokujesz mnie stwierdzeniem, że akurat on narobił głupot, w sytuacji, gdy bronisz tego nieprawdopodobnie wielkiego gówna, którego autorstwem jest Smuda.
Taki z niego selekcjoner, że Frankowskiego musieli mu powołać dziennikarze, a potem Franek z Żurawiem i Kosą wygrali mu eliminacje. Jak Janas zaczął sam podejmować decyzje to skończyło się ... kucharzem na konferencji prasowej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując