Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 23:00
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Przecież wy kpicie z Ćwielonga jako kandydata do transferu dzisiaj więc jaki sens ma twoja "riposta"odnosząca się do poprzedniego roku ?
Oglądałeś jakieś mecze Śląska, czy po prostu rozpaczliwie bronisz Bednarza bez względu na fakty?
Ćwielong rozegrał 16 meczy, strzelił jedną bramkę w lidze.

Nie będę Ci tłumaczył dlaczego sama przynależność do składu który osiągnął jakiś sukces nic nie mówi o klasie sportowej zawodnika. Fakt, że tego nie wiesz oznacza po prostu, że pomyliłeś fora: twoim jest "Bravo Sport". Jesteś na forum od 2003 roku, powinieneś już coś chyba kojarzyć...

Mógłbym podać tysiąc nazwisk - często wielokrotnych - mistrzów Polski z Wisłą Kraków którzy nadawali się do tarcia chrzanu. Było ich, oj było. Podam jedno - Sergio Branco.
Nic, tak mnie swoją ignorancją podjudziłeś, że rzucę jeszcze kilku: Ikeanacho, Temple Omeonu, Ekwueme, Kwiek, Gołoś, Vidlićka ( vel "Vlastic-Plastic").

Morał? Nie znasz się na piłce/nie oglądasz meczy/nie interesują cię one - nie zabieraj głosu, a już na pewno: nie traktuj innych protekcjonalnie.

Chyba że pokażesz mi te mecze w których Ćwielong prowadził Śląsk do zwycięstwa. Ja takich nie pamiętam, ale też nie oglądałem wszystkich. Kelemen, Mila, Madej, Elsner, Kaźmierczak - tak, oni kreowali grę, oni dawali punkty. Ćwielong!? Gwiazda Śląska, jak nic.

Przestańmy może kreować wirtualna rzeczywistość, OK? Ćwielong od opuszczenia Wisły nie poczynił jakichś wielkich postępów, choć występował często. Jego ewentualny powrót będzie świadczył tylko o naszym upadku sportowym: to nie on się poprawił, tylko my idziemy na dno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.06.2012 o godz. 23:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując