Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 22:34
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
luke - najlepszy parametrami z tych wszystkich to Live with Walkman.
Live ma procesor 1GHz i 512MB RAM, Android 2.3 z oficjalną aktualizacją do najnowszego 4.0.4, Gio ma 800MHz i 384MB RAM, Android 2.3, Ace - 828MHz i 384MB RAM, Android 2.3, a Wildfire S - 600MHz i 384MB RAM, Android 2.3.
Tyle z suchych faktów (które w zasadzie już powinny wszystko wyjaśnić ), natomiast praktycznie, miałem Gio, Ace to to samo co Gio tylko troszkę większy ekran i te 28MHz więcej, z Wildfire S mam do czynienia, a Live'a mam na codzień. Powiem tak... Live ma bardzo dobre głośniki (głośność na poziomie popodkręcanych K750i), nic nie zawiesza, możliwość aktualizacji do najnowszego Androida 4.0.4, ekran bardzo ładnie wyświetla, no i bez problemu pograsz w mocniejsze produkcje, jak GTA III. Jak chcesz więcej info - pisz

Dzięki za odpowiedzi Panowie. Na razie skłaniam się ku Live! Jak bateria? Daje radę?

@bieniuTS

Ace jest fajny ale trochę duży, do kieszeni nie pasi. Zresztą dziewczyna go kupuje, nie będę łaził z takim samym hehe. Filmy i gry to raczej mnie nie interesują. Muzyka owszem więc Live chyba będzie OK.
I gabarytowo też mniejszy co jest plusem. Internet nawet na mniejszym ekranie mi wystarczy, zwłaszcza że jedyne co sprawdzam to wyniki sportowe
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując