Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 20:29
milosz napisał(a):Wyświetl post
Odezwał się przedstawiciel fan-klubu Bednarza, w sumie dobrze że chociaż tych co chcą Wisły nowoczesnej nie odsyłasz na drugą stronę Błoń…
Jestem Kibicem Wisły Kraków i Twoje epitety są dla mnie i mnie podobnych zwyczajnie głupie i obraźliwe.
Obraźliwe, bo to tak jakbyś kwestionował moje przywiązanie do kolorów naszej flagi narodowej, podobnie jest z naszą Białą Gwiazdą.
Wyluzuj.
Pokaż w moim tekście jakiś epitet. ( na marginesie poczytaj swoje)
A gdzie ja kwestionuje twoje przywiązanie do flagi narodowej ? No zastanów się spokojnie.
Już prędzej można by się doszukać kwestionowania przywiązania do Białej Gwiazdy ale nic takiego nie miałem na myśli - to nadinterpretacja. Jeśli ciebie to obraża to przepraszam.

milosz napisał(a):Wyświetl post
pisałem to wiele razy i całkiem niedawno ponownie, że nie o narodowość chodzi, ani o osobę Valckx’a . Mógłby być i były dyr. sportowy czołowego klubu z ligi niemieckiej czy francuskiej .., ale zamiast tego mamy Bednarza. Super.
To jednak w Polsce nie ma ludzi znających się na zarządzaniu klubem.
Czołowy twój argument: sukces w pucharach:
1. Jakim cudem mieliśmy sukcesy za Kasperczaka ?
2. Jak to się stało, że taki sam sukces w pucharach 2011/2012 był udziałem Legii, której dyrektorem sportowym był chyba Jóźwiak ?
Moim zdaniem upraszczasz rzeczywistość i idealizujesz ostatnie dwa lata.
A że jest takich jak ty wielu pozwoliłem sobie nazwać to "klubem pamarańczowej gwiazdy" co jest z pewnością mniej złośliwe niż twoje (wcześniejsze !) określenia w stylu fan-klub Bednarza.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 19.06.2012 o godz. 20:50.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując