Wyświetl pojedynczy post
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 16:21
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Jakie masz podstawy do tego by nazywać mnie "chłopczykiem"? Czy Twoje internetowo-forumowe ego nie jest nazbyt wybujałe? Najlepiej sobie kpić z innych osób. Trzeba naprawdę albo mieć bardzo mały mózg, by w ten sposób wypowiadać się względem drugiego człowieka, albo siedzieć po drugiej stronie ekranu i mieć olbrzymie kompleksy własnej wartości. Radzę przejść się do psychologa.
Nie jestem twoim kolegą żebyś sobie do mnie k ur*ował to raz. Tak cie ten "chłopczyk" zabolał? Dziwne bo dorosłego faceta by to nie ruszyło... Dobrze, że Twoje ego forumowiczu nie jest wybujałe zresztą twoja odpowiedz na niezgadzającego się posta zaczęta od wulgaryzmu o tym ego świadczy. Jak chcesz to moge przyjechać do Krakowa, porozmawiamy tylko pewnie bez monitora już taki kozaczek nie będziesz inteligencie . Ktoś kto wyjeżdża o jakimś zakompleksieniu sam musi chyba na coś takiego cierpieć. Moge ci tylko współczuć w takim razie. Mózgu już nie komentuje bo szkoda mi czasu ale dobrze, że chociaż ty masz duży .

Skąd wiesz, że nie było konfliktów w składzie? Bo media tak podawały?
Smuda wywalił z kadry gości z jajami a w zamian gra koleś co nie potrafi się nauczyć polskiego, kibic niemców, kolejny francuzik i słaby niemiec co nie grał kupe czasu.
Ktoś mówi, że inny trener zrobił by sukces z tą reprezentacją? Nie. Ale nie można tego wykluczyć, choć kadra napewno była by nieco inna.
Smuda nigdy nie był trenerem którego uważał bym za dobrego.
Systemu szkolenia w Polsce nie ma i ten problem nie pojawił się tuż przed Euro.
Warzyniak jest jaki jest ale słabszy od "Benisza" nie jest aktualnie. Bo niewiadomo jak grał by Benisz w formie ale tu można gdybać.
Zobaczymy jak Polański i reszta lisków chętnie będzie jeździła na kadre po Euro
No 2,5 roku czy tam dłużej to rzeczywiście za malo na zgranie i na selekcje ale nie ma dyskusji z Tobą bo widze, że dla sukcesu to farbowane lisy mogą grać bez problemu. Wole słabą kadre ale z samymi polakami w składzie bez francuzików i niemców.Którzy sobie grają bo Smuda ich lubi. Skoro Smuda nie ponosi winy to kto? Wiem, kibole napewno

Sytuacja jest prosta Smuda się zestresował, przed Eruo gadał, że ma dobrą kadre a po mówi, że nie ma zmienników. W 100% odpowiada za ten wynik. Dobrze, że Dyzma kończy przygode z reprezentacją, teraz tylko zabrac się jeszcze za PZPr
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 19.06.2012 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując