Drozd napisał(a):

A dlaczego rezygnacja pana Kaczyńskiego z funkcji prezesa miała by być dobrem dla ojczyzny? Hę? Bo to zdaniem qqxklana mogłoby spowodować ze rzesze otumanionych lemingów zagłosowałyby na PiS bez pana Kaczyńskiego, a tym samym partia oszustów nie miałaby okazji niszczyć naszego pięknego kraju. Z czego wynika że gdyby jak insynuujesz Kaczyński kierował się partyjnym PiSowskim interesem to właśnie powinien zrezygnować. Coś jeszcze umyka?
Następnym razem jak będziesz miał ochotę dać odpowiedź z broszurki "aktywny leming" sprawdź czy pasuje do pytania.
|
Nie, Ty znowu nie rozumiesz, odstaw na chwile książeczkę szkoleniową płatnego PiSowkiego propagandzisty i pomyśl o co mi chodzi.
Chodziło mi o to, że Pan Zbawiciel, nie zrezygnuje z funkcji prezesa dla WŁASNEGO DOBRA, bo byłby nikim, a że mu zależy tylko na własnej pozycji widać po tym jak stara się poniżać Ziobrę i osłabiać Solidarną Polskę, bo liczy się tylko żeby PiS był mocny, dobrze wie, że bez koalicji z jakąś partią władzy nie uzyska, ale jak widać wcale mu na tym nie zależy. Zakładam, że kolejny raz nic nie zrozumiesz, bo już z książeczki propagandzisty pobrałeś instrukcje, i teraz je będziesz powtarzał.
wislak68, to że jesteś najprawdopodobniej członkiem PiSu, bo inaczej Twojej aktywności tutaj się wyjaśnić nie da, i Panie agencie wpływu, z pamiecią u Pana bardzo słabo, to Ty z Drozdzem tu agitowaliście ile wlezie, a ja przed wyborami przestałem się tutaj całkowicie udzielać, niech sobie wislaczek zobaczy, że przestałem się udzielać niecały miesiąc przed wyborami, więc jak na kogoś nasłanego przez PO-wską młodzieżówkę to chyba by nie było normalne ? No ale czekam jak Pan z PiSu to wyjaśni. A kolega się nie uaktywnił teraz, znów kogoś tu pamięć myli, ale co się spodziewać po rzuconym na "front internetowy" propagandziście z PiSu, który na bieżąco aktywnie kontroluje tu dyskusje, i jak coś działa i z pianą z pyska rzuca się tu bohatersko w obronie PiSu, i zazwyczaj z pomocą przyjdzie tu mu jego uśmiechnięty wiecznie giermek
Drozd.
ps
wislak68, Drozd, i reszta kolegów propagandzistów, mam nadzieje, że chociaż dobrze wam płacą za takie pilne udzielanie się tutaj, mi niestety nikt nie płaci, więc bawcie się tu dalej sami. i dalej udowadniajcie jak to każdy kto nie myśli po linii waszej ukochanej partii to leming, dalej wmawiajcie , że to inni zostali tu wysłani na "front", i dalej tak zapewne z uwielbienia do PiSu rzucajcie się tu regularnie na każdego kto wspomni o PiS.