Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2012, 00:08
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Konrad Nowak, Maciej Gajos - dlaczego do diabła nie możemy ich wziąć? Czy u nas jest jakakolwiek polityka transferowa? A jeżeli tak, to w jaką stronę ona zmierza? Jeśli mamy wziąć serbskie "dynamity" czy inne bałkańskie osobniki zaopatrzone w "kałachy w nodze" to ja się boję o przyszłość Wisły. Kto do nas przyjdzie, jak nie Konrad Nowak, czy Maciej Gajos, którzy są bardzo wartościowymi, młodymi graczami? Pytam się kto?

Jeśli testowaliśmy Nowaka, testowaliśmy Burasa, to po co ich testowaliśmy? Cupiał nagle dał pieniądze na transfery? Nie rozumiem tego podejścia. Bo bałkańskich eksperymentów Zdzisia "mam kolegów z Bałkanów" Kapki nie zdzierżę. Już ŁKS Łódź wzmacniał swoimi "pewniakami". Jak to się skończyło, lepiej nie przypominać.
Też mnie niepokoi w tym wypadku cisza. Chociaż z drugiej strony niby Gajos był blisko Jagi, ale nie ma informacji o jakiś testach medycznych, albo tym bardziej o podpisaniu kontraktu. Niby piłkarze nieznani, ale po tym co zobaczyłem na YT (chociaż to dobre źródło nie jest) nt. Gajosa to chciałbym, aby trafił do nas. Chłopak coś w sobie ma, a jeszcze te referencje od Błaszcza.

Swoją drogą niby podpisaliśmy Quioto, a oficjalna milczy nadal. Może finalizują w ciszy wszystko. Bo chyba nie chodzi o to, że z powodów oszczędności zrobią jedną konferencję prasową, lol.
Odpowiedz cytując