Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 22:51
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Bednarz dopina transfer Sikorskiego, a istnieje ktokolwiek mówiący, że jest lepszy od Stana - świat jest taki śmieszny
Nie wiem po jakiemu to napisałeś bo za nic nie mogę zrozumieć dokładnie twojego postu?
Nie chce mi się czytać waszych wypracowań na temat kto jest lepszy Bednarz czy Valckx, ale proponuje skończyć tą głupią konwersacje i skupić się na czymś innym, jeśli nawet TV Trwam ma swoich zwolenników to tym bardziej Valckx będzie takowych miał, dla niektórych jest prawie jak Bóg, choć nie wiem wcale za co wszyscy go tak wychwalają, ale ok. Magia zagranicznego nazwiska oraz jego mityczne kontakty są tutaj chyba głównymi skladnikami, pewnie zaraz zaatakują mnie naczelni pesymiści z tego forum, którzy przywołają kolejne argumenty potwierdzające tezę, że Stan to najlepszy dyrektor w tej części galaktyki, a wszystkiemu winny Cupiał - dał za mało kasy, żeby mógł ukazać pełnie swego niewątpliwego geniuszu oraz to, że Bednarz to ostatni idiota nie potrafiący nawiązać kontaktu z żadnym agentem pokroju wielkiego Stana Nie, nie jestem ani fanem jednego ani drugiego. Mam to gdzieś, który lepszy, to sie nie liczy, liczą się efekty, a Valckx przy takim budżecie na kontrakty jaki miał nie wzbił się na jakiś nie wiadomo wysoki poziom, o ile w ogóle przekroczył poziom 0. Teraz dajmy szanse Bednarzowi. EOT
Odpowiedz cytując