Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 16:27
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Tylko dlaczego załatano te dziury piłkarzami fizycznie nie zdolnymi do uprawiania sportu ? Szczególnie zagadką jest tu Branko, który zdał testy. Boukhari wiadomo człowiek od atmosfery, piłkarsko niezły jednak również nie zdolny do gry w piłkę.
Odpowiedz sam sobie. Mielismy spore luki. Nie było czasu na poszukiwania i nie wydano zbyt dużych pieniędzy.
Tak czy owak uważam, ze ocenianie Stana przez pryzmat tych łat, jest chore. A jak się okazało, te dwa "nieudane" transfery spełniły swoje zadanie
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Piłkarsko oraz fizycznie na pewno niezły piłkarz, jednak na boisku idiota oraz frajer. Totalnie nie odpowiedzialny, zdolny do fauli wykraczających daleko poza granie gry fair, robi sobie z meczu jakieś prywatne rewanże tylko dlatego że ktoś gdzieś go kopnął, na jego twarzy zamiast chęci zwycięstwa malował się często ironiczny uśmieszek. Zarówno była tak za Maaskanta, Moskala czy Probierza. Myślałem że przełomowym momentem będzie dwu mecz ze Standardem który mógł nauczyć go pokory jednak on już się nie zmieni. Wstyd mi że usprawiedliwiałem jego frajerstwo w meczu z Fulham.
Do czasu gdy prowadził go Maaskant, Nunez swietnie wywiązywał się z zadan na boisku. jak na gracza wypozyczego okazał się bardzo przydatny. Nie siedział na ławie jak Jirsak
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując