Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 10:55
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Łobodzinski podobna historia . Z początku wcale nie grał źle , notował asysty , co było później wiadomo . Ale start w zespole miał niezły . Dodatkowo w tamtym momencie absoliutnie wszystkie media chwaliły ten transfer i myślę że kibice również . Wytykać Bednarzowi błędy które prawdopodobnie samemu też by się popełniło - niedorzeczne .
Chyba pomyliłeś zawodników Transfer Łobodzińskiego był mocno krytykowany na tym forum, również przeze mnie. Dawanie gwiazdorskiego kontraktu zawodnikowi który tracił pozycje w Zagłębiu to była niedorzeczność i kompromitacja Bednarza. Przyglądałem się temu zawodnikowi już za czasów gry w Zagłębiu i nigdy nie prezentował poziomu jakiego oczekujemy od zawodnika walczącego o mistrzostwo PL.

Niedzialn - to był nieudany transfer Bednarza ? jego wina że Zabrzanin mu zerwał więzadło ? Popatrz sobie jakie ma statystyki po odejściu z Wisły . To wina Skorży że u nas nie umiał go doprowadzić do ładu.
Tu akurat nie widzę błędu Bednarza, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały , że zyskujemy świetnego napastnika. Niestety po udanych sparingach się "zepsuł" - sh1t happens jak to mówią.

Jirsak - tutaj problemem była cena . Gdyby przyszedł za darmo nikt by nie miał pretensji o ten transfer . Tutaj też jest kwestia prowadzenia zawodnika która moim zdaniem była zła .

Tutaj niestety pomyłka i kompromitacja łysego węża. Nie dość, że popełniliśmy błąd wyrzucając pieniądze w błoto , to jeszcze łysy zganiał wszystko na Skorżę, nie potrafiąc się przyznać do błędu, że sprowadził zwykłego czeskiego drewniaka bez charakteru i mentalności zwycięzcy.
Odpowiedz cytując