Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 10:42
Cytat:
Mam takie same odczucia. Za błąd uważam zwolnienie Maaskanta (chociaż szczerze to na drugi dzień byłem usatysfakcjonowany - z powodu jego wypowiedzi po Derbach; nie mniej to był bardzo dobry trener), a potem Moskala (pokazał, że ma pomysł na ciekawą grę). Jednak Probierz z całej ligowej świty to jedyny kandydat, który się najbardziej nadaje.

Chyba, że powrót Skorży - w końcu przestanie narzekać, że brakuje mu wysokiego napastnika odgrywającego piłki do Brożka... aj, Brożka nie ma tym razem
Niech już zostanie w tym schemacie, a nad lepszym trenerem niech pomyślą przy lepszej kadrze

gremian napisał(a):Wyświetl post
Ajax ja się tak zastanawiam, czy Ty jesteś tu podstawiony z drugiej strony błoń? Schemat Twoich postów i ich treść idealnie pasuje do działania koleżanek z drugiej strony błoń. Sianie fermentu świetnie Ci wychodzi.

Swoją drogą to nick Ajax daje co nieco do myślenia, może moderatorzy powinni to przemyśleć.

PS: bez napinki
Kolejny do nicka się przyczepił... poszukaj sobie wcześniej w tym temacie tłumaczyć po raz tysięczny nie chce mi się... Na moje szczęście moderatorzy na tym forum to ludzie myślący.

Ale żeby było na Twoim poziomie:

Jesteś kibicem cracovi.

PS: bez napinki.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Ajax : 18.06.2012 o godz. 10:44.
Odpowiedz cytując