Cytat:
Mam takie same odczucia. Za błąd uważam zwolnienie Maaskanta (chociaż szczerze to na drugi dzień byłem usatysfakcjonowany - z powodu jego wypowiedzi po Derbach; nie mniej to był bardzo dobry trener), a potem Moskala (pokazał, że ma pomysł na ciekawą grę). Jednak Probierz z całej ligowej świty to jedyny kandydat, który się najbardziej nadaje.
Chyba, że powrót Skorży - w końcu przestanie narzekać, że brakuje mu wysokiego napastnika odgrywającego piłki do Brożka... aj, Brożka nie ma tym razem
|
Niech już zostanie w tym schemacie, a nad lepszym trenerem niech pomyślą przy lepszej kadrze
gremian napisał(a):

Ajax ja się tak zastanawiam, czy Ty jesteś tu podstawiony z drugiej strony błoń? Schemat Twoich postów i ich treść idealnie pasuje do działania koleżanek z drugiej strony błoń. Sianie fermentu świetnie Ci wychodzi.
Swoją drogą to nick Ajax daje co nieco do myślenia, może moderatorzy powinni to przemyśleć.
PS: bez napinki
|
Kolejny do nicka się przyczepił... poszukaj sobie wcześniej w tym temacie tłumaczyć po raz tysięczny nie chce mi się... Na moje szczęście moderatorzy na tym forum to ludzie myślący.
Ale żeby było na Twoim poziomie:
Jesteś kibicem cracovi.
PS: bez napinki.