Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 00:47
milosz napisał(a):Wyświetl post
Łobodziński to typowy skrzydłowy (grywał i na prawej pomocy), więc grywał w ofensywie , a np. Małecki to napastnik czy grający na boku pomocy jednak pomocnik…, ot jedno i drugie (!) dla mnie to też typowy skrzydłowy, na środkowego napastnika tak jak Łobodziński się nie nadaje, ale na skrzydle z różnym skutkiem się odnajdowali … , [/COLOR]
Nie, grał typowego prawego pomocnika w 4-4-2. Tak samo jak Kosowski. No tak, 1 gol po powrocie. Kosowski po powrocie się nie sprawdził. Już lepszy Lamey... Tak?

I znowu Twoja pomyłka , Ja twierdze że nie ma danych o zarobkach, Ty zaś masz jakąś tajemną wiedza, pozazdrościć..
Gdzie moja pomyłka? Bazuje na tych samych artykułach co Ty podając kwoty. Skąd wiesz, że Melikson nie kosztował 2 mln euro? Z prasy! No to ja w ten sam sposób biorę te liczby. Czym to się różni?

Z Levadią była klęska i żadne tłumaczenia tego nie zmienią ..
Z Cracovią, Koroną, Podbeskidziem, Polonią, Górnikiem to była klęska i żadne słowa tego nie zmienią.

Sukces to była gra wiosną w pucharach i kasa z kw. do LM i LE , a juz setki razy było tu pisane że wpływ J.B. na sukcesy Skorży były niemal żadne, wystarczy prześledzić kadrę i spojrzeć kto w niej był wartościowy, a kto zapchajdziurą.
Odnieś się do tego, przytocz, a nie podajesz frazesy. Gra wiosną w pucharach to był jeden wielki fart. To nie my wywalczyliśmy awans, ale Odense nam pomogło.

Reasumując Bednarz = Jop bo to jego transfer i takie są fakty. Notabene właśnie Bednarza i jego fatalną politykę transferową oceniał negatywnie Skorża tłumacząc sie z porażki, moim zdaniem niesłusznie bo i sam był winien źle przygotowując drużynę do rozgrywek pucharowych.
Lepsze wicemistrzostwo niż 7. miejsce. Z finansowego punktu widzenia tym bardziej. Ile zarobiliśmy na pucharach liczysz, a nie liczysz ile straciliśmy na braku mistrzostwa...
Odpowiedz cytując