Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2012, 00:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
niedlugo pewien milosnik malych dzieci napisze (...)
Nie przypisuj swoich upodobań innym.

___
Łobodziński to typowy skrzydłowy (grywał i na prawej pomocy), więc grywał w ofensywie , a np. Małecki to napastnik czy grający na boku pomocy jednak pomocnik…, ot jedno i drugie (!) dla mnie to też typowy skrzydłowy, na środkowego napastnika tak jak Łobodziński się nie nadaje, ale na skrzydle z różnym skutkiem się odnajdowali … ,

A przypomnę że kontekst to porównywane statystyk do obrońcy Lamey’a…

Reakcja obrońców Bednarza świadczy że nie o wizje rozwoju Wisły chodzi ale o polemikę dla polemiki, ot złapać za słówko i ..radochy co nie miara…
____
Kacpaw91

I znowu Twoja pomyłka , Ja twierdze że nie ma danych o zarobkach, Ty zaś masz jakąś tajemną wiedza, pozazdrościć..

Z Levadią była klęska i żadne tłumaczenia tego nie zmienią ..

Nie rozumiesz mojej ironi z Genkowem , nie mój problem.

Sukces to była gra wiosną w pucharach i kasa z kw. do LM i LE , a juz setki razy było tu pisane że wpływ J.B. na sukcesy Skorży były niemal żadne, wystarczy prześledzić kadrę i spojrzeć kto w niej był wartościowy, a kto zapchajdziurą.

Reasumując Bednarz = Jop bo to jego transfer i takie są fakty. Notabene właśnie Bednarza i jego fatalną politykę transferową oceniał negatywnie Skorża tłumacząc sie z porażki, moim zdaniem niesłusznie bo i sam był winien źle przygotowując drużynę do rozgrywek pucharowych.
Ostatnio edytowane przez milosz : 18.06.2012 o godz. 00:39.
Odpowiedz cytując