Grantar napisał(a):

Długi ale bardzo rzetelny i pełen faktów.
Żeby coś takiego napisać trzeba trochę pogrzebać w historii.
Oczywiście mimo że "z faktami się nie dyskutuje" nie przekonasz nikogo z tych, którzy w Holendrach widzieli wzór zarządzania Wisłą.
Nie szkodzi.
|
Jasne, nic nie szkodzi, że to nie fakty tylko ..opnie , opinie oceniające .. no ale jak ktoś myli fakty z ocenami to nie mam pytań

.
Co do tego "grzebania w historii" to gratuluje poczucia humoru, toż wymienienie piłkarzy sprowadzonych do Wisły to elementarz ... .
A propos, owszem był Marcelo dzięki Mielcarskiemu, a Pana Bednarz to ..
Alberto Antônio de Paula Beto , MacPherlin Dudu Omagbemi , Júnior Enrique Díaz Campbell , Łukasz Garguła, Tomáš Jirsák , Andraž Kirm, Wojciech Łobodziński , Radosław Matusiak , Andrzej Niedzielan, Mariusz Jop .. cdn., niestety.
PS. .. a i był jeszcze Singlar, no ten był akurat ciekawym piłkarzem szkoda że tak mało grał, jednak reszta Bednarza to .. "no same sukcesy" .. ale kto wie może zgłosi sie do nas jakiś menadżer i zaproponuje Marcelo, cóż Ja w odróżnieniu od wyznawców Jacusia złudzeń nie mam ..teraz polityką transferową rządzi wyłącznie przypadek, .. ale w sumie i obecność tymczasowa "naszego L", to decyzje tylko i wyłącznie sponsora, a B.C. póki co raczej ma na dziś inne sprawy na głowie niż Nasza Wisła Kraków.