Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2012, 16:10
Cytat:
W pucharach przed Stanem graliśmy wiosną .. 9 lat temu, ale widać niektórzy są głusi na argumenty merytoryczne..
Byłem za pozostaniem Valckxa natomiast nasz sukces w pucharach to tylko wyeliminowanie Litexu Lowecz - mocnej technicznej drużyny posiadające w składzie kilku solidnych południowców. APOEL Nikozja nie oszukujmy się sprowadził nas na ziemię.
Występy w lidzę europy to były przede wszystkim oklepy od mocnych drużyny oraz zwycięstwa z tymi samymi drużynami grającymi drugim garniturem ( Twente w obronie oraz dzieciak na bramce) oraz również drużyny te grały na pół gwizdka bo miały w swoim kalendarzach ważniejsze mecze ligowe.

Zrozumiałbym gdyby ten sukces został osiągnięty stosunkowo młodą, kadrą którą oklepy na Fulham czy Twente ewentualnie pozwoliły zebrać doświadczenie, pomogłyby im w rozwoju.... Niestety my ten sukces osiągnęliśmy kadrą zbudowaną na wyrzeczeniach oraz zawodnikami doświadczonymi którzy nie staną się już lepszymi piłkarzami.

Sukces był fajny jednak nie dał nic na przyszłość. Ilu zawodników dzięki grze w europejskich puchach zmieniło klubu ? Nie wypromowaliśmy nawet ani jednego zawodnika. (Bitona nie liczę )

Nie wiem miłosz po co tak obrzucać gównem tego Bednarza, był czas na odkopanie jego "sukcesów" i "porażek",
Teraz ma druga szansę, nie pracuje sam, odpowiedzialność na transfery nie jest złożona na jednego człowieka. Kolejna sprawa jest taka czy wiesz czy Valckx chciał w ogóle tu zostać ? Nie wiem ile on zarabiał jeśli jest to kwota np 250 k euro to można za to utrzymać jednego dobrego piłkarza, np Dudu z Widzewa i jeszcze może zostanie na innego.

Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.06.2012 o godz. 16:17.
Odpowiedz cytując