Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2012, 15:24
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wiem, co znaczą - które słowa Ci wytłumaczyć ?

Smuda został trenerem bo miał największe osiągnięcia w piłce klubowej ze wszystkich polskich trenerów i nie chodzi tylko o ligę ale także o europejskie puchary, a co do tego co miało być, a nie było to nie jest kampania wyborcza - czasami jednak założenia trzeba zmienić po zderzeniu z szarą rzeczywistością.
A ja bym chciał żeby Wisła teraz grała taką żenądę jak za pierwszej kadencji Smudy i to wcale nie był jakiś dream team bo grały wtedy w składzie m.in. takie drewna jak na przykład Zającowie.

Na jakiej podstawie Kasperczak ? - czy on w ogóle coś zbudował w polskiej piłce ?
Do Wisły przyszedł na gotowe, a po jego rządach w Górniku do dziś liżą rany.

Zreszta już od lat nie pracuje w zawodzie i wydaje mi się, że lepiej by było postawić na kogoś jednak młodszego.
Na chwilę obecną najlepsze CV ma Skorża i nie obrażę się jak obejmie kadrę.
Obłuda i hipokryzja to kolego raczej przymioty Smudy i reszty tych pajaców z pzpn, a nie Tomaszewskiego. Stąd moje przypuszczenie że nie wiesz co piszesz. Jeżeli jednak twierdzisz że znasz znaczenie tych słów to znaczy że świadomie bredzisz, pomysł ze Skorżą tylko to potwierdza. Szczerze współczuję.

Osiągnięcia w piłce klubowej w Polsce to się załatwia pod stołem, masz chyba na tyle wyobraźni żeby się tego domyślić. A argument, że to świadczy o czyjejś klasie jest tragikomiczny.

Porównaj sobie grę Wisły z Lazzio za Kasperczaka na wyjeździe i dowolny mecz drużyny prowadzonej przez Smudę. Smuda podobnie jak większość polskich "trenerów" może podpowiedzieć jak przeszkadzać w grze przeciwnikowi. NIGDY nie nauczy jak grać w piłkę bo zwyczajnie tego nie wie. U nas zawsze liczyło się na kontrę nawet jak trzeba wygrać tak jak wczoraj ten tuman dalej się w 10 bronił.

Kasperczak od lat nie pracuje w zawodzie? A co przepisy gry przez te "lata" się zmieniły? Masz tatę w zarzadzie PZPN? ze tak bredzisz.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując