Mi się spodobała taka wypowiedź podsumowująca to co się w Polsce obecnie dzieje:
Cytat:
Dokładnie, niech się biją, ale prędzej niech razem piją. Obie kur.. są siebie warte.
Wygodny temat zastępczy. Sytuacja gospodarcza w Polsce jest taka, że Jesteśmy głęboko w dup.. . Gdyby wziąć się za badania, PKB, bezrobocie, warunki życia, opieka zdrowotna, edukacja, inwestycje, mieszkania, emigracja itd to jest totalne dno. Nikt o tym nie powie, bo mydlana bańka pęknie. Albo puszczają Euro(sraczkę) albo nagonka na Kibiców.
Jesteśmy wygodnym i potrzebnym tematem zastępczym. Jest jeszcze jedno. O tym żaden polityk nie powie, ani milicjant. Tylko My możemy wyjść na ulicę i upomnieć się twardo (pociągając innych) o normalne życie. Żyłem w Kanadzie i UK i powiem Wam, że jeb.. Nas równo. To nie Polacy żyją dla Polityków i ich płatników. Kombinują jak Nas rozbić i ewentualnie doprowadzić do kontrolowanego sprzeciwu społecznego aby nie utracić koryta.
Psiarnia dostała po 300 zł podwyżki jako jedyna grupa. Teraz bardziej ochoczo biegają po ulicach z pałami przeciw obywatelom jeśli wyjdą za chlebem. Rudy Kondon dobrze wie co robi, a raczej sprawnie wykonuje polecenia.
Swoją drogą tworzy Nam się milicja polityczna. Rząd i koledzy robią grube wały, to milicaje muszą się czymś zająć. Np czytaniem tego forum. Żenujące siedzą na dupie i szukają afer na stadionach. Jeśli nic nie robią to rozwiązać tą formację (tak jak zdemontowali Wojsko Polskie), albo odchudzić darmozjadów.
|
P.S. Tak jak przypuszczałem. Ruscy już występują do wasalnego rządu w Polsce aby skazani "turyści" rosyjscy wrócili do Rosji bez odsiadki wyroków w Polsce. Pewnie zatrzymani putinowcy muszą wrócić do służby.
Po 11 Listopada wypuszczono bez kary Niemców, teraz za chwilę wypuszczą ruskich a Polacy do .....pierdla, jak zawsze.