Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2012, 09:26
Szpen napisał(a):Wyświetl post
hehe dobre. wiesz lepiej ode mnie gdzie byłem. chłopie, skończ wierzyć w spiski i kłamstwa bo zostaniesz drugim mordercą Rosiaka. Za dużo polityki Panie, za dużo.

jestem na kilku zdjęciach, gdzie widać Korwina i bandę jełopów. Ale Ci nie powiem gdzie stoję, bo jeszcze przyjdziesz mnie zadziugać. Zło i nienawiść wylewa się się spod sztandaru prawicowych chłystków..
Oj szpeniu szpeniu widzę, że coś Ci się w główce pomieszało:

1) Z tego co wiemy ś.p. Rosiaka zabił człowiek należący do PełO, a Belzebub raczej z tą formacja niewiele wspólnego jak mniemam;
2) Być może wg Ciebie - Młodego Wykształconego Z Wielkiego Miasta możliwe jest zamordowanie drugi raz człowieka - ot wychodzi tutaj twoje wykształcenie;
3) Nie zauważyłem aby faceci, którzy napadli na ruskich mieli na sobie jakiekolwiek emblematy PiSu czy Kościoła (skoro mówimy tutaj o katolicko narodowych barwach)
4) Przypomnę, że "przejście na mecz" kibiców Legii Warszawa z Polonią zostało uznane przez władze miasta Warszawy (Prezydent Gronkiewicz-Waltz) za manifgestację bez zezwolenia i "uczestnicy tego marszu" zostali spałowani przez policję i mieli postawione zarzuty z tego tytułu. Przypmnę, że akcja ta została nazwana niechlubnie "Akcja Widelec" od znalezionego u jednego z uczestników niezwykle groźnego narzędzia zbrodni......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!