Wyświetl pojedynczy post
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2012, 21:38
Szpen napisał(a):Wyświetl post
ja wierze w liczby i dane. czekam na jego obliczenia i symulacje. tylko niech wsad będzie jawny, nie tak jak u Biniedy. [...] .
Żartujesz?
Wsad u Bieniendy niejawny? Ile jeszcze razy ten facet ma powtórzyć, że bazuje na [jawnym] dokumencie MAKU i [jawnym] Millera + oficjalne [jawne] dane konstrukcyjne Tupolewa?

Rzecz w tym, że dane wejściowe są podobne tylko wyniki inne.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Było powyżej, ale jeszcze wrzucę z innego źródła wypowiedź dr inż. Wacław Berczyńskiego:

http://niezalezna.pl/29871-inzynier-...e-na-eksplozje

... Oto natomiast, co myślę na temat nagłego "wycofania się" Pana Artymowicza: w polskim Internecie znalazłem co najmniej jedną a być może i dwie wypowiedzi szefów polskich służb specjalnych "chwalących się" na temat współpracy z nimi środowiska naukowego, akademickiego. [To przecież pracownicy naukowi polskich uczelni będący jednocześnie /współ/pracownikami obecnych "służb" wskazują im potencjalnych adeptów spośród braci studenckiej].

Resztę możnaby sobie dopowiedzieć. Polskie służby nie działają jedynie na terenie Kraju.
Ostatnio edytowane przez yarow : 14.06.2012 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując