Wyświetl pojedynczy post
zeppiga
Junior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2012, 09:47
1. Niemcy przegrywają z Danią
a)Holandia wygrywa/remisuje z Portugalią -> Wchodzi 1.Dania 2.Niemcy (GER i DEN po 6 pkt, DEN w bezpośrednim ma 3 pkt, GER 0)
b)Holandia przegrywa z Portugalią (DEN,GER, POR 6pkt, w bezpośrednich każdy po 3pkt)
I. Niemcy przegrywają 2 lub więcej bramkami -> Wchodzi 1. Dania 2. Portugalia ( bilans w bezpośrednich DEN +1(lub więcej), POR 0, GER -1(lub mniej)
II. Niemcy przegrywają 1 bramką (bilans w bezpośr. DEN 0,GER 0, POR 0)
- Niemcy 3:4 Dania lub wyższy wynik ( ) wchodzi 1.Dania 2. Niemcy (strzelone w bezpośrednich GER 4+, POR 3, DEN 6+)
- Niemcy 1:2 Dania -> wchodzi 1. Dania 2. Portugalia (strzelone w bezpośr. GER 2, POR 3, DEN 4)
- Niemcy 0:1 Dania (strzelone w bezpośr. GER 1, POR 3, DEN 3)

*Portugalia wygrywa więcej, niż 1 bramką z Holandią -> Wchodzą 1.Portugalia 2.Dania (bilans ogólny POR +2 albo więcej, DEN +1)
*Portugalia wygrywa 1 bramką z Holandią (bilans ogólny POR +1, DEN +1)

~ Portugalia 2:1 Holandia lub wyższy wynik -> 1. Portugalia 2.Dania (strzelone ogółem POR 5+, DEN 4)
~ Portugalia 1:0 Holandia -> 1.Portugalia 2. Dania (strzelone ogółem POR 4, DEN 4, ranking UEFY POR 5 miejsce, Dania 13)

- Niemcy 2:3 Dania (strzelone w bezpośr. GER 3, POR 3, DEN 5)

*Portugalia wygrywa więcej, niż jedną bramką z Holandią -> 1. Dania 2.Portugalia (bilans ogólny GER +1, POR +2 albo więcej)
*Portugalia wygrywa jedną bramką z Holandią (bilans ogólny GER +1, POR +1)

~Portugalia 3:2 Holandia lub wyżej -> 1. Dania 2. Portugalia (strzelone ogółem POR 6, GER 5)
~Portugalia 1:0 Holandia lub 2:1 -> 1. Dania 2. Niemcy (strzelone ogółem POR 4 lub 5, GER 5, miejsce w rankingu na korzyść GER)

2. Niemcy remisują z Danią
a)Holandia wygrywa z Portugalią -> 1.Niemcy 2. Dania (GER 7pkt, DEN 4pkt, POR 3pkt, HOL 3pkt)
b)Holandia remisuje/przegrywa z Portugalią -> 1. Niemcy 2. Portugalia(GER 7pkt, POR 4/6, DEN 4, HOL 1/0, jeżeli remis, to w bezpośrednim POR wygrywa z DEN)
3. Niemcy wygrywają z Danią
a)Holandia przegrywa/remisuje z Portugalią -> 1. Niemcy 2.Portugalia (GER 9 pkt, POR 6/4, DEN 3, HOL 0/1)
b)Holandia wygrywa z Portugalią (GER 9pkt, DEN 3pkt, POR 3pkt, HOL 3pkt)
I. Holandia wygrywa z Portugalią więcej niż jedną bramką -> 1. Niemcy 2.Holandia (bilans bezpośrednich DEN 0, POR -1 albo mniej, HOL +1 albo więcej)
II. Holandia wygrywa z Portugalią jedną bramką (bilans bezpośr. DEN 0, POR 0, HOL 0)
- Holandia 2:1 Portugalia lub wyższy wynik -> 1. Niemcy 2.Portugalia (strzelone w bezpośr. DEN 3, POR 4+, HOL 2)
- Holandia 1:0 Portugalia (strzelone w bezpośr. DEN 3, POR 3, HOL 1)
* Niemcy wygrywają więcej niż jedną bramką z Duńczykami -> 1. Niemcy2.Portugalia(bilans POR -1, DEN -2 albo mniej)
*Niemcy wygrywają jedną bramką z Duńczykami (bilans POR -1, DEN -1)
~Niemcy 1:0 Dania -> 1.Niemcy 2.Portugalia (strzelone ogółem DEN 3, POR 3, ranking promuje POR)
~ Niemcy2:1 Dania lub wyżej -> 1.Niemcy 2.Dania (strzelone ogółem DEN 4+, POR 3)
Odpowiedz cytując