Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2012, 18:49
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Czy nie uważasz że Wałęsa jest zbyt głupi na to aby być Żydem . Powiem tak: nie jestem z tej szkoły. A ponieważ Bufetową mam okazję znać osobiście (co nie zmienia mojej krytycznej oceny jej działalności publicznej) to napiszę tylko że jak na Żydówkę to zarówno ona jak i cała jej rodzina jest wyjątkowo katolicka .
No to widać, że masz mgliste pojęcie na temat tzw. "przechrzty". Poczytaj coś o tym. Kiedyś Kluby Inteligencji Katolickiej były opanowane przez takich. To była kuźnia kadr Unii Demokratycznej.

raindog napisał:
Cytat:
Co do wczorajszych wydarzeń: kilku idiotów nakręciło kilku innych idiotów, którym wylał się mózg (czyt. były to karki) i zrobili wiochę. A zwalanie winy na HGW to rozumowanie - gdybyście zabronili posiadania broni, to nie zabijał bym ludzi na ulicach.
Czesi powiedzieli, że gdyby Euro u nich się odbyło to nigdy nie zezwolili by ruskom na przemarsz przez Pragę. Ale u nich nie ma wasalnego rządu.

Szpen napisał:

Cytat:
a Ty jak w mordę dostajesz to sie kulisz czy walczysz? ....eczka z Ciebie.

jedna pieprzona flaga na ileś tam tysięcy ludzi. I to nie ona była pretekstem dobrze wiesz.
Jak jeszcze trochę powalczysz to ci mogę wypłacić klapsa w jakimś ustronnym miejscu. A teraz do rzeczy. "Jedna pieprzona flaga" czyli 30 m x 40 m . Nie odpowiedziałeś jak to płachta znalazła się na stadionie. Trzeba być wyjątkowym pajacem by jeszcze tego bronić. Nawet reżimowe media przyznają, że u rusków też były bandy pseudokibiców a nie kibiców jak to usiłujesz przedstawiać.
Tylko jak zwykle Polacy dostaną wyroki a rusków zwolnią natychmiast tak jak szwabow po 11 Listopada.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.06.2012 o godz. 18:50.