|
Wstydu nie było ale tego się spodziewałem ponieważ nie uważałem ruskich za magów od gry w ataku pozycyjnym. Miałem jednak nadzieję, że w tych naszych kontratakach będzie trochę więcej jakości. Nasza środek pola zwłaszcza na początku wyglądał komicznie, nikt nie chciał wziąć na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie piłki, zabezpieczenie tyłów też nie było na najlepszym poziomie bo Arshavin zagrał kilka groźnych piłek. Z czasem wyglądało to trochę lepiej, jednak nadal brakuje tam goscia z klasą piłkarską, kogoś takiego kto będzie miał głowę w górze zanim piłka do niego doleci co sprawi, że będzie widział co z nią zrobić za nim ją otrzyma.
Generalnie nasza gra to jakiś taki totalny chaos, dużo w tym wszystkim improwizacji i ustania wszystkiego na bieżąco. Uważam że ta drużyna potrafiłaby grać lepiej gdyby miała trenera który zachowuję się z klasą który potrafiłby dodać piłkarzom pewności siebie bo tego brakuje, Smuda wygląda momentami jakby narobił w gacie jakiś cały czerwony, nerwowy, gada bzdury... chyba nie trzeba pisać jaki to ma wpływ na na piłkarzy.
Tak czy inaczej szacunek dla piłkarzy ze potrafią z tym trenerem coś zagrać. Moje zdanie jest takie że nie zagraliśmy na 100% możliwości.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.06.2012 o godz. 09:44.
|