Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2012, 14:03
archi33 napisał(a):Wyświetl post
To jak donek obnizyl range,skoro 10.04 jest rocznica?
Piloci nie ladowali ,bo byl wybuch
?Ile razy Lechu pojawil sie w Katyniu za czasow swojej prezydentury?(...)

Jesteście sekta zawistnych pelikanów,nie zależny wam na prawdzie,bo dla was prawda jest tylko jedna ZAMACH!

Serek poglowek to Cie zrobił.
Opanuj się człowieku, bo Ci żyłka pęknie i będziesz pierwszą ofiarą niezłomnej walki o pancerną brzozę. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie wyzywaj.Mam nadzieję że ta liczba przy nicku to nie Twój wiek, bo inaczej wypada mi tylko współczuć.
Odpowiem Ci na ledwo wydobyte z Twojego bełkotu skrawki treści do których można się od biedy odnieść:

Ad1. Wskutek działań Kancelarii Premiera wizyta Tuska została potraktowana jako państwowa/oficjalna, a prezydenta jako prywatna.To nie jest obniżenie rangi lotu?
Ad 2. Piloci wogóle nie lądowali, sprawdź hasło "podejście do lądowania".Na 100 m pierwszy pilot wydał komendę odchodzimy, a drugi potwierdził.
Ad 3. Pojawił się raz - w 2010 r.,bo to była okrągła 70 rocznica mordu katyńskiego. To chyba oczywiste? Tusk też wybrał ten rok, zgadnij dlaczego.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Ayala napisał(a):Wyświetl post
mało wiarygodny Artymowicz,oglądałem z nim wywiad.Widac to było po jego oczach że to Binienda ma racje
Mi już wystarczyło, jak próbował udowodnić swoimi obliczeniami że skrzydło musi się urwać w kontakcie z brzozą. Facet jest astrofizykiem, więc stworzył "obliczenia inzynierskie" które można nazwać tylko bełkotem. Artymowicz porównuje wytrzymałość na zginanie brzozy do wytrzymałości na ścinanie skrzydła. Zero pojęcia o konstrukcji, wytrzymałości materiałów, dynamice. Dodatkowo wychodzi mu że nawet 15 cm brzoza mogłaby urwać skrzydło. Naprawdę
Jeżeli ta jego animacja jest na takim samym poziomie, to nic dziwnego że trząsł się i pocił ze strachu przed kompromitacją.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 12.06.2012 o godz. 14:12.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując