Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2012, 22:56
To jakieś kuriozalne nieporozumienie, Bednarz to nie cała Wisła, a nasza drużyna to Pareiko, Wilk, Melikson czy Genkow którzy będą grać dla Wisły, a nie łysy legionista.. Głowacki to też nasza ikona i żeby zobaczyć tu problem to w istocie trzeba wybitnie złej woli ..
J.B. się w Wiśle nie sprawdził, ale jak coś mu się uda to okay, tyle że bardziej bym chciał znając jego "profesjonalizm" na bazie dotychczasowej pracy, aby przynajmniej nie przeszkadzał ..
A że żal straconej szansy, jasne że żal, bo ze Stana można było wydusić dużo więcej dla dobra naszego klubu, a tak znowu jesteśmy w punkcie wyjścia, który to już raz ..

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
milosz - w swoim zacietrzewieniu (...) .
"serek w swoim zacietrzewieniu nie zauważasz ,że" ( i po co te wycieczki osobiste, nie można normalnie napisać , merytorycznie).. wiele razy pisałem też krytycznie o braku inwestycji w klubie , za które właśnie sponsor odpowiada i również dostrzegam błędne pociągnięcia Valckx'a, ale długofalowo to była szansa dla Wisły, niestety zmarnowana..

Co do kasy.. to nie Wisła zarabia, tylko kasa wraca na poczet długu, do czego Sz. Pan B.C. ma święte prawo, ale to szczegół ..dla mnie istotne jest to że większość sprowadzonych piłkarzy (toż jasne że były też poważne wpadki, jak nieszczęsny Jaliens) przez Stana wzmacniały drużynę, a u Pan Jacka było odwrotnie, nieliczni byli jakoś do przyjęcia z jednym , wiadomym wyjątkiem... ale większość u J.B. to były porażki na całej linii ..

Na koniec napiszę Ci tak, że to co mnie irytuje to szukanie potknięć u Valckx,a (które jasne że były i jak dla mnie też za dużo), ale nie dostrzeganie że za tym gościem kryła się szansa na duży rozwój jakościowy, praktycznie na wszystkich polach, skauting, szkolenie młodzieży, itd., zbudowanie klubu na podobnych zasadach co PSV, a tu kicha ..kilka przegranych spotkań jesienią i cały projekt szlak trafił, trenera Maaskanta można było wywalić, ale nie wylewać dziecko z kąpielą, nie znowu wszystko od początku, no ale to jest zabawka sponsora i My tylko możemy sie cieszyć że inni ..mają jeszcze gorzej. Szkoda jedynie że jesteśmy dość mocni (bo Ci sami piłkarze zdobywali MP więc następny sezon powinien być lepszy od tego co był) na polską ligę, ale w europejskiej piłce nic nie znaczymy, a była szansa trochę sie do niej zbliżyć, cóż i tak w każdym meczu Wisłę wspierać trzeba, a może za jakiś czas będzie kolejne nowe i lepsze otwarcie.. ludzie w Wiśle sie zmieniają, a ona trwa jako stała i dla mnie wyłącznie pozytywna wartość. Tyle.
Odpowiedz cytując