Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2012, 22:20
milosz napisał(a):Wyświetl post
Tak jak przesadzacie z krytyką Stana tak przeginacie z pochwałami Bednarza.
Jacuś nasprowadzał bez liku piłkarzy którzy w Wiśle zawiedli, aż nie chce mi się ich ponownie wymieniać. Cytowany Niedzielan sie też nie sprawdził, (obiektywnie bo kontuzja, ale jednak pożytku z niego nie było) .. a Diaz, Kirm , no tak to same gwiazdy. Ot wystarczy porównać za 750 tyś Jirsaka i za 700 tyś Meliksona, albo pożytek ze wspomnianego Niedzielana względem Genkowa .. Skończcie z tą ślepą propagandą Jacusia... O Skorży to aż mi się nie chce gadać, gdyby nie Zieńczyk, Brożki, Głowacki ..z resztą na ślepą miłość do tego legionisty nie ma widać lekarstwa.. jak grochem o ścianę .. ledwo się pojawił wiosną i juz "zintegrował" drużynę swoimi "profesjonalnymi” wypowiedziami i zachowaniami .. im szybciej opuści Wisłę tym lepiej. A najlepiej niech wraca do Legii, ..problem jedynie w tym że tam go nie chcą, zwolenników za to ma na forum Wisły Kraków, to jednak jest komedia . [/COLOR]

milosz - w swoim zacietrzewieniu nie zauważasz, że ja nie krytykuję Stana... Mało tego, uważam go za o wiele lepszego dyrektora sportowego niż Jacek B. Jaką Ty u mnie widzisz ślepą propagandę? Wyśmiewasz Diaza a Wisła zarobiła na nim prawie milion Euro. Twoim koronnym argumentem jest Jirsak - no cóż, niewypał transferowy. Przeciwwaga to jednak zakup Marcelo i właśnie reprezentanta Kostaryki. Demonizujesz rolę dyrektora sportowego w naszym klubie - to Cupiał rządzi i kto by tu nie przyszedł będzie zależny od nadprezesa.
Odpowiedz cytując