Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2012, 20:51
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę - nie jestem obrońcą Bednarza, ale nie przesadzajcie w drugą stronę... Przyszedł na gotowe? Ściągnął Skorżę, sprowadził Kosę, Niedzielana (który - wydawało się tak przed kontuzją - wzmocnił kadrę), ściągnął za niewielkie pieniądze Diaza, Marcelo (policz ile Wisła zarobiła na sprzedaży obu), zatrudnił Kirma (który również miał udane sezony).

Tak jak przesadzacie z pochwałami dla Stana tak przeginacie z krytyką łysego Jacka.
Akurat Kosa wrócił z wypożyczenia.
Z perspektywy czasu, Bednarza za swój poprzedni okres pracy w Wiśle należy ocenić negatywnie.
( szczególnie za selekcje zawodników)
Natomiast w skali kraju gdzie jest tylu pseudo ekspertów Bednarz jest osobą wyróżniającą się. Ciężko znaleźć innego "ogarniętego" Polaka, który trochę zna się na kwestiach piłkarskich oraz prawnych.

Nie ukrywam że jestem zwolennikiem jego pomysłu sprowadzenia Pawła Brożka, mam nadzieję że uda mu się to zrealizować. Słuchając również jego wypowiedzi można dojść do wniosku, że on wie co trzeba zrobić...
Życzę mu jak najlepiej. Mam nadzieję, że obóz w Słowenii nie będzie oznaczał testowanie niezliczonej ilości kiepskich piłkarzy z Bałkanów oraz Brazylijczyków z epizodami w ligach stanowych.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.06.2012 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując