Wyświetl pojedynczy post
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2012, 08:40
Ja się dziwię, po tym, co widziałem, że ktoś ma jakiekolwiek nadzieje na pozytywny wynik z Ruskimi. Ja sądzę, że przejadą się po nas jak Armia Czerwona w 1945... Problem leży w wielu miejscach. Po pierwsze w przygotowaniu fizycznym kadry pzpn'u - chyba każdy widzi jak gracze są zajechani i nie mają siły ciągnąć gry w okolicach 60 minuty... Przy szybkich Ruskich to obrońcy się będą tylko oglądać za siebie... Obrona, no właśnie - to jest ten drugi problem. Szkoda gadać co wyrabia Boenisch z Perquisem - kolesie którzy w sumie rozegrali kilka meczy w rundzie wiosennej nie powinni się w tej kadrze znaleźć. Jeśli można powiedzieć, że któryś z farbowanych lisów coś wnosi, to jest to wg mnie Obraniak... Ojgen niby też w porządku, ale szału nie ma. No i problem nr 3, największy moim zdaniem to ten ślepy dyletant, co skacze koło ławki rezerwowych jak małpa za bananem... Wiem, że mamy w Polsce 20, jak nie więcej milionów trenerów a każdy z nich wie swoje, no ale przecież każdy widział, że już w 50-60 minucie trzeba było robić zmiany... No, prawie każdy, poza małpą schowaną w klatce swoich poronionych pomysłów...
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując