Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2012, 08:13
RAF napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy,

RAF wcale nie znikl, RAF po prostu nie ma zamiaru kopac sie z koniem i tlumaczyc Tobie, serkowi i Drozdowi ze trawa jest zielona a snieg bialy. Po prostu jezeli ktos chce twierdzic ze za zamachem stoi Tusk, Putin i KGB to nikt i nic tego nie zmieni. Ja w przeciwienstwie do Was mam elementarne zaufanie do polskich ekspertow i nie potrzebuje do tego zadnego naukowca z NATO. Jezeli polski oficer, byly dowodca Tu-154 M mowi ze zaloga popelniala kardynalne bledy to ja nie mam powodu mu nie wierzyc. Jezeli powiem Ci ze na stenogramach jest zarejestrowane uderzenie (zakwalifikowane jako uderzenie w brzoze) po ktorym II oficer mowi "K... mac" to pewnie powiesz mi ze albo stenogramy sa falszowane albo to nie brzoza.rozmowca jest osoba ktora tak naprawde juz wydala wyrok i ocenila sprawe.[...] Przegladajac strony tego forum mozna sie dowiedziec ze paru uzytkownikow juz powiedzialo ze Tusk jest zdrajca itd... Tak wiec kolo sie zamyka. A jezeli chodzi o pytanie forumowicza serka to musze poszukac cos o wypadku o ktorym pisales i wtedy sie ustosunkuje. I ciekawi mnie jedna rzecz: ciekawe kogo byscie widzieli w tej slynnej miedzynarodowej komisji, i czemu badania tej komisji bylyby dla Was bardziej wiarygodne niz badania polakow?
Ale ty nie mówisz nic o trawie tylko o tym że brzoza może urwać skrzydło 90 tonowego samolotu. Co już na pierwszy rzut oka wydaje sie nieprawdopodobne. Mało tego nawet jak fachowiec przy użyciu kosmicznego sprzetu WYLICZYŁ że jest to niemożliwe dalej opowiadasz bajki o jakichś zdjęciach.

Zaufanie do ekspertów Tuska może mieć tylko ktoś niespełna rozumu. Dlaczego? Bo oni nie mieli zadania wyjaśnić co sie stało. Oni mieli wmówić ludziom ze to wina pilotów, pijanego generała, czterech podejść, braków w lingwistyce, stresu, nacisków i tym podobne brednie. Jesteś kolego RAF żyjącym dowodem na to że każdy debilizm można wcisnąć.

Kto drogi RAF zakwalifikował uderzenie ze stenogramów jako uderzenie w brzozę? Na jakiej podstawie? Głosy w kokpicie też "zakwalifikowano" jako głos Błasika, bo to do propagandowej bajeczki pasowało. Ale wierz ekspertom tuska. Tym którzy bali sie spotkać z Biniendą. Dlaczego? Gdzie sa ich dowody, obliczenia. Na podstawie czego wymyśili brzozę?

Rudy lecąc trzy dni wcześniej na ustawkę z Putinem, stał się przyczyną całej katastrofy, tylko POwski beton tego nie rozumie.

A w międzynarodowej komisji powinni być Polacy, tylko bez komuszych szefów. Np Binienda, lepszego nie trzeba, on sam dowiedział sie więcej niż pseudo komisja Millera przez dwa lata.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując