Wyświetl pojedynczy post
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 16:03
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Miasto miało nadzieje na rozgrywanie Euro w Krakowie to sobie stadion MIEJSKI powiększyło.
Ja nie piszę, że nie mieli prawa. Po prostu Wisła na tym traciła (tułaczka po Polsce) i tracić będzie (bo nie zapełnimy tego stadionu).

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Wpuszczenie ludzi na stadion za darmo na trening Holandii jest również elementem marketingu klubu - być może część z nich zacznie chodzić na mecze nieco częściej. Sam poszedłeś pooglądać Holendrów więc od "gwiazdek" ich nie wyzywaj, tak dla przyzwoitości. A że nie słyszałeś - byli ponoć tacy co słyszeli - słowo za słowo.
Dostałem kilka biletów to i poszedłem. Nie wyzywam ich, po prostu chciałem zaakcentować, że ludzie przyszli zobaczyć "światowe gwiazdy" za darmo. Przykład z naszego stadionu, a konkretnie z sektora F. Kiedyś na F zasiadł któryś z młodych Polaków (chyba Brud albo Kurto). Ludzie pytali "Kto to?", a jak już dowiedzieli się, że to Pan Piłkarz to dopiero wszyscy się rzucili trzaskać zdjęcia.

Od razu napiszę morał żeby znowu nie było niezrozumienia. Na Holendrów przyszli ludzie, którzy piłką interesują się od święta, bo za darmo można było zobaczyć gwiazdki. Nie zapłacą kilkudziesięciu złotych żeby oglądać 7 drużynę Ekstraklasy niezależnie od tego, czy "kibole" będą udawać małpy, czy śpiewać pieśni maryjne, bo co tydzień w telewizji mogą oglądać Barcelonę.
Odpowiedz cytując