Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 11:43
wyar napisał(a):Wyświetl post
Za rzecz z postem przepraszam,ale jakims cudownym sposobem zaczalem pisanie na tamtym temacie a moj post wyladowal w tym - ani wiec to Twoja,ani moja wina,mimo to Twoj post byl delikatnie mowiac nietrafiony. Bulwers,hmmm... Jesli sprawa dotyczyla treningu Holendrow na stadionie Wisly na ktory min. przyszli kibole Wisly - to gdzie indziej o tym dyskutowac ? Na forum Lecha,Cracovii,Legii ?
Oczywiste jest wiec,ze jesli Rosjanie bija polskiego stewarda - to wszedzie tam,gdzie sie o tym wspomni,widac setki NEGATYWNYCH komentarzy.
Nie mozemy sie dogadac - bo zamiast probowac myslec samodzielnie - wtlaczasz sie w jakies ramy,ktore pozwalaja Ci jak te owce u Orwella,beczec : "kiboleeeee - dobrzeeeee,pikniki - zleeeee ! Bialasy - dobrzeeeee!! czarnuchy - zle !!!"
Jesli wiec apelujesz do innych o sprawiedliwy osad kiboli,a takze o nieuleganie wplywom mediow,o samodzielne myslenie itd.,itp. - nie ulegaj temu samemu,tylko z drugiej strony.

Ja rowniez koncze - przynajmniej dyskutowac z Toba mozna
Pozdrawiam
Ale o czym ty gościu gadasz? Jakie ramy? Czy ja w którymkolwiek momencie powiedziałem że kibole są dobrzy? Pikniki złe? O czym ty do mnie mówisz? Właśnie dlatego nie możemy się dogadać bo ty nie załapałeś sensu mojej wypowiedzi. Ja chce pokazać, że niektórzy za bardzo się przejmują zdaniem zachodnim mediów i włażą im w **** na każdym kroku, a ty mi wyskakujesz z osądem kiboli. WTF?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując