Wyświetl pojedynczy post
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 00:20
dość mam już użerania się z tymi wszystkimi elo euroentuzjastami, i tak cud ze te brednie jeszcze doczytałem do końca, ale było warto, tekst o tej kasie, bardzo dobry, żem się uśmiał

Dobra kij, last time.

Tak mam w dupie ze jakaś małpa z zachodu szukająca sensacji i robiąca wszystko(!) za eurocenty napisze w swoim brukowcu ze to u nas są małpy. A Ty skoro nie masz pytań to po co je zadajesz.

Od Spoconego Janka trzymam się zdala, chociąz mi bliżej do niego niż Tusków, Lat, Smud i innego chłamu. Mam w dupie euro, mam w dupie reprezentacje PZPN(!). Na orzełka plują najebusy janusze nie szanujące barw narodowych. Wywieszające profanacje flagi(tyskie), obtaczający lusterka samochodowe, przyklejający sobie do szyb itp. O malowaniu flag na mordach szyjach głowach rekach nie wspomnę, brakuje jeszcze żeby se na dupie namalowali.|

Ludzie wierzący w polski sukces na euro i dlatego byli na treningu holendrów - coś Ci się tu kupy nie trzyma. Piłka na wysokim poziomie była w Krakowie już nie raz, i to w większych wydaniach niż paru Holendrów.
Spoko nikt tutaj nei neguje ze można sobie oglądnąc grajków biegających w kółko i robiących skrętoskłony. Was to bawiło? Ok Dla mnei to nuda.
Tutaj chodzi o to żę trzeba mieć trochę szacunku do siebie, swoich barw klubowych, narodowych. Co trzeba mieć w głowie żeby się spuszczać z radości na treningu Holendrów ubranym w pomarańczową koszulkę gdy jeden gej z drugim kopnie prosto piłkę?

Jak mają kupić bilet to kupią. Niestety.

Tak mamy w dupie, i zdecydowanie ważniejsze od tej całej szopki było pokazanie że nie wszyscy w Krakowie, nie wszyscy na Wiśle, maja sraczkę zamiast mózgu. Przynajmniej znalazło się kilkadziesiąt osób które pokazały ze nie są zmanipulowanymi marionetkami.

Co mnie holenderska prasa obchodzi a tym bardziej jakieś pokemony i trolle na forach internetowych?

No i tak się składa że są osoby które mają większe prawo nazywać się kibicami Wisły w przeciwieństwie do innych którzy za Wisła są tylko gdy jest na 1szym miejscu a bilety są tanie/za darmo. I to właśnie Ci drudzy w olbrzymiej większości przyszli na ten zasrany trening.

Potrzeba była i to mega potrzeba. Dzięki tym kilkudziesięciu osobą Kraków nie jest zhanbiony do reszty przez eurodupowłazów, zaślepione marionetki.

I apropo mojego ulubionego. Sorry chłopaki, Messi nie przyjdzie w lecie. Za dużo FUCKowaliśmy euro. Soróweczka.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Są tacy co ich interesuje. ale oni się chyba onanizują przy tym, skoro dla nich takie to ważne

Kurde jakbym wiedział to bym nie krzyczał tego fuck euro. Biedni teraz będą niewyżyci bo nie dadzą rady przy takich złych opiniach.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 09.06.2012 o godz. 01:00.
Odpowiedz cytując