Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 23:47
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę jeszcze, co ten Smuda zrobił: jaki Obraniak, Rybus, Benish. Po co nam te niemiecko- francuskie wymysły z którymi nawet nie idzie się dogadać. Tak sobie myślę, co by było gdyby za Obraniaka grał Melikson. Prawdopodobnie było by 3ptk dla nas. Ja wiem, że zamiana jednego lisa na drugiego to zło, ale na Boga, to już bierzmy tych lepszych. Sami pomyślcie jak wzrosła by siła ofensywna gdyby do trójki BvB dołożyć Meleksa.
"Dlaczego mym udziałem jest taka paranoja..."
No a pomyśl sobie jak by wzrosła siła ofensywy, gdybyśmy znaleźli 'korzenie' u C.Ronaldo a najlepiej jeszcze u Messiego.
A co do meczu - najbardziej żal mi Szczęsnego...jest z małolata 'kozak' i nie do końca mi to pasuje ale jak 1 bramę w 1/3 zawalił ,to to sam na sam...jak dla mnie prawidłowo zareagował.Co prawda koleś by pewnie po tym minięciu nie strzelił ale Szczęsny nie mógł tego wiedzieć.To jest kompletny paradoks ale dzięki tej interwencji(+obrona Tytonia) ,możemy się łudzić że wyjdziemy z grupy

hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Jakimś dziwnym trafem teraz wszyscy mówią, że to drużyna PZPNu- a jakoś wcześniej w Korei i Japonii, Niemczech czy Austrii i Szwajcarii była reprezentacją Polski ?

Dziwne prawda ?

Jakoś wcześniej Ci to nie przeszkadzało ?

Z Wisłą też przestałbyś się utożsamiać jak przyszedłby jakiś "zły" sponsor albo grał w niej np. patałach ?

Niektórzy to są naprawdę hipokrytami ...
zieeew.Wiesz, kiedy jeszcze były jakieś wyjątki(Olisadebe w Korei czy Perejro w Austrii), to można było na to przymknąć oczy(choć z perspektywy czasu nie powinno ) - dziś 4 na 10 w polu to farbowane lisy.Widzisz różnicę czy kpisz?
Jest ich 4, gdyby nie przypadek to większość stanowiła by z dupy wzięta banda.

A z Wisłą to nawet nie wyjeżdżaj...chyba że nie widzisz różnicy między reprą a piłką klubową.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.06.2012 o godz. 23:57.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując