Wyświetl pojedynczy post
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 23:42
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Hmm ,plkniki z dziećmi poszły sobie pooglądać trening gwiazd swiatowej piłki.. Tylko i wyłącznie. Co to kibolstwu przeszkadza? NIe wiem. Wiem że zrobił się z tego kolejny wstyd i niesmak. Zapewne znów się dowiem ze Wy wiecie lepiej i nie o to chodziło i rozdmuchane. Na pewno przejaskrawione ale takie są media. Było pomyśleć wcześniej , ale do tego porttrzeba myślenia....... Smieszne ze niedawno były oprawy jak to Euro w Kraku ma być a za chwilę jak się okazało że nie będzie to "Fuck Euro" . Nosz dziecinada i fałsz i moralnoSć Kalego. A wstyd Wisełce przynosicie i zły PR i kretyńskie stereotypy uwiarygadniacie. Komu to i po co i kto organizował To ma być ten zorganizowany ruch kibicowski i ogarnianie hahaha . pomijając fakt ze połowa C po bilety szturmowała i potem wielu "ogarniętych" handlowało pod stadionem....

Nic nie jest przejaskrawione, było tak jak mówią. I BARDZO DOBRZE!

O jeju, co sobie europa o nas pomyśli?
O jeju, co oni teraz o nas będą pisać?
O jeju, znowu na zachodzie będą puszczać filmy o nas.
O jeju, przecież mamy murzyna w drużynie! Co sobie Chavez pomyśli?
O jeju! Jeszcze żyd w drużynie jest, a my przecież o cracovii śpiewaliśmy? Co on sobie pomyśli biedny? Maor, proszę nie obrażaj się!
O jeju! A te biedne holenderskie dzieci które słyszały z naszych ust brzydkie słowo FUCK? Może nasza akcja humanitarna żeby im pokryć sesje terapeutyczne?
W DUPIE TO MAM

FUCK EURO

Tobie to przeszkadza? Następnym razem zareaguj. O jeju nie dasz rady? Smutne.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 08.06.2012 o godz. 23:45.
Odpowiedz cytując