piotrek06 napisał(a):

|
Przejedź się choć raz na wyjazd i zobacz jak sie zachowuje policja i skorpionki, bydło się lepiej traktuje niż kibiców gości
|
Prawda jest taka, że każdy ma trochę brudu za uszami... i nie mów mi że policja i skorpionki się przypierd@lają bo wychodziłem ze Śląska ta sama bramą co "prawdziwi" i jakoś nic szczególnego według mnie się nie działo! To tak jakbyś się przypieprzył do mnie jakbym Ci morde obił po tym jak zwyzywałeś moją matke i siostrę!! Zdejmij czarne okulary... zanim każesz innym ściągnąc różowe!!
palikot napisał(a):

Nauczcie się w końcu nie oceniać przez pryzmat własnej moralności, uzasadniając to, tak, jak wam się wydaje.
Stadiony są miejscem jak każdym innym, i można na min robić wiele różnych rzeczy, bo to nam dała .......ona demokracja, i jak piknik sobie chce usiąść to siedzi, jak kibol drzeć ryja to drze ryja.
"Bydło" nie jest przypadkiem frazesem?
|
Ja oceniam sytuację przez pryzmat własnej moralności i rozumiem wszystko!! Rozumiem demokrację i jej sens. Fakt po to mamy ustrój demokratyczny aby była w Polsce wolnośc słowa, swoboda działań i wypowiedzi, ale z drugiej strony potrafię ocenic czy ktoś z tej wolności korzysta w należyty sposób!! To że jest demokracja nie można krzyczec wszystkiego co Ci na język przyjdzie, bo albo ktoś Ci w ryja przypieprzy, albo będziesz się za swoje słowa tłumaczył przed sądem!! To jak korzystasz z tej wolności świadczy o Tobie czy jesteś człowiekiem czy chamem i prostakiem mogącym conajwyżej zaistniec w hierarchii osiedlowego stada!!