Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 20:48
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
"po to by wyrazić swoje zdanie" - czemu na stadionie przeznaczonym do sportu. Nie możesz wyrażać swojego zdania w polityce Partie od tego są, nie stadiony.
Słuchałeś chyba tylko niektórych "starszych kolegów".
Operujesz domysłami, kolego. "Większość z nas", to znaczy z kogo i skąd wiesz Wyniki badań masz
"trochę dłużej niż ..." - przecież ty nie masz pojęcia ile mam lat, a co dopiero jak długo na Wisłę chodzę itp.
Przestań podpierać się frazesami tylko napisz coś konkretnego.

A co do tego ma polityka
No tak, a kibice, jak te barany muszą zeżreć co im dają. Sznuj się trochę, kolego.

Czasem jak bydło, czasem nie.
Czasem przyjezdni kibice (część) sama prosi o takie traktowanie. Poza tym wśród policji i skorpionków też dużo debili ("prawdziwych fanatyków")
Bo kto tak powiedział?

Nauczcie się w końcu nie oceniać przez pryzmat własnej moralności, uzasadniając to, tak, jak wam się wydaje.
Stadiony są miejscem jak każdym innym, i można na min robić wiele różnych rzeczy, bo to nam dała .......ona demokracja, i jak piknik sobie chce usiąść to siedzi, jak kibol drzeć ryja to drze ryja.

"Bydło" nie jest przypadkiem frazesem?

elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Nikogo nie broniąc bo nie byłem nie slyszałem nie widziałem z tego filmiku widać tylko tyle ,że Holendrzy opuscili swoje miejsce w tej strefie boiska bo może hasla typu f**ck euro nie były mile widziane w oku kamery. Jedni mówią ,że incydent był drudzy że nie i komu tu wierzyć ?
Z tego filmiku nic nie wynika. Te całe .......enie o tym, to jest podkręcanie tylko histerii na ten temat, a swój interes mają w tym instytucje, i media które to robią. Nic nie było a jak coś było, to pewnie jakieś buczenie pomieszane z gwizdami, a ci to zinterpretowali w myśl nakręcania spirali, tak jak zresztą z tym tzw. "bydłem" "kibolstwem" i "hordą dzikusów" zabijających się na stadionach.
Każdy z was ulega tej manipulacji i temu ogłupianiu, ale to już wasza sprawa...
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.06.2012 o godz. 20:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując