Snow napisał(a):

Kompleks to dla mnie ma ktoś kto podnieca się tym, że jakiejś światowej klasy kopacz wykonał kilka skłonów na treningu. To jest dopiero zaściankowość.
a tobie framat, gratuluje rozpowszechniania swoich idiotycznych tez na portalach ogólnopolskich
http://www.wykop.pl/link/1164705/ras...mment-10390137
Ktoś powinien cię utemperować anonimowy błaźnie.
|
Wiesz, co odczep się ode mnie.
W którym miejscu napisałem, że rozpowszechniam jakiekolwiek tezy o rasistowskim zachowaniu?
Jesli czegokolwiek się czepiam, to zachowania podczas treningu w ogólności. Zachowania, ktore było WIOCHĄ, bez wchodzenia w szczegóły
Powtórzę: ludzie przyszli sobie na trening, żeby zobaczyć w akcji jednych z najlepszych piłkarzy na świecie. Być może nie będą mieli biletów na żaden mecz Euro. Mieli okazję przyjśc za darmo NA TRENING a nie na JAKIEŚ AKCJE GRUPKI OSZOŁOMÓW.
Tymczasem mała grupka uznała za słuszne pokazac przed całym swiatem z jakiej wiochy się wywodzi, zajmując się sprawami, które z TRENINGIEM HOLENDRÓW nie miały nic wspólnego. Przy okazji pojawiły się zarzuty o rasizm. Nie byłem na treningu. Nie bawią mnie takie rzeczy, ale wkurza mnie gdy garstka oszołomów robi z kibiców Wisły wisokowych idiotów i rasistów.
ps. za błazna, też masz upomnienie