Wyświetl pojedynczy post
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 10:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Udawanie małp na treningu to honor po chuju
Generalnie to mi się wierzyć nie chce w to bo o taki idiotyzm to bym naszych nie podejrzewał, z drugiej strony też ciężko mi wierzyć by holenderski trener robił aferę z niczego bądź się przesłyszał.

ps. mam nadzieje że już żadnych otwartych treningów nie będzie
Reporter PAP, który był obecny na całym treningu holenderskich piłkarzy, dementuje doniesienia duńskiego tabloidu. Trening - według jego relacji - obejrzało ok. 25 tysięcy kibiców. Zawodników powitano oklaskami. W trakcie trwającego półtorej godziny treningu grupa widzów odśpiewała... "Mazurka Dąbrowskiego", nie zabrakło też klubowych przyśpiewek sympatyków Wisły. Kibice pożegnali wicemistrzów świata "meksykańską falą" na trybunach, a piłkarze podziękowali brawami.
Po treningu szkoleniowiec Holendrów Bert van Marwijk chwalił atmosferę na stadionie. "Trening przy tak licznej widowni to coś niezwykłego. Atmosfera na stadionie była fantastyczna" - powiedział.
Trening obserwowało kilkudziesięciu holenderskich dziennikarzy. Na późniejszej konferencji nikt z nich nie pytał o domniemany incydent. To jak to w końcu było ?

Wierzcie nadal wiarygodnym mediom
Odpowiedz cytując