Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 09:19
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Przyśpiewki w stylu "ole, ole, euro pier#ole" są co najmniej nie na miejscu. Gdzie jest szacunek dla gości, czyli Holendrów?

Dla mnie to było po prostu obrzydliwe.
Po pierwsze nie były to okrzyki " Holandię .......e" a odnoszace sie do turnieju.
Po drugie ja do Holandii mam taki stosunek, jak stosunek Państwa holenderskiego do mnie.
Jeśli to panstwo traktuje mnie jak zwierze, to ja w stosunku do tego Państwa będę miał zbliżony stosunek.

Enschede i wszystko jasne...

A tak naprawdę trzeba być ZA EURO, całował herb holenderski/włoski/niemiecki, ubierać sie jak klaun w obce barwy i malować ryje, robić szopke i głośno piszczec na widok Balitelliego, Ronaldo, czy innego zelusia- aby być porządnym, myślący, tolerancyjnym, wspaniałym, wzorcowym europejczykiem, kibicem, itp.

Jeśli powyższego nie robisz jesteś głupkiem, polglowkiem, chamem, prostakiem, ksenofobem, faszysta, rasista. Media w Polsce (tzw. Gowno Prawda) i media europejskie naznacza Cię i nasluchasz sie od rodaków, ze Twoje zachowanie szkodzi Polsce, bo nie piszą o nas miłe, ładnie i przyjemnie.
Jakiś pedał czy lewak w Londynie nie kliknie LIKE IT.

Co gorsza nawet tutaj znajda sie ludzie, którzy maja wyprawę mózgi przez "gowno prawdę" i TVN. I powtarzają kłamstwa oraz lykaja bez zastanowienia interpretacje faktów, albo raczej insynuacje.
Odpowiedz cytując