Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 20:14
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Z kontekstu wypowiedzi Bednarza można było wywnioskować, że z większością piłkarzy nie zostaną przedłużone kontrakty.
bonawentura napisał(a):Wyświetl post

I owszem, gdybym dostał taki sygnał, działałoby to na mnie demotywująco, a już napewno nie z korzyścią dla drużyny, bo tacy piłkarze zaczęli ze sobą rywalizować o to, kto ma lepsze umiejętności.

A poza tym, to dla osób, które tak bronią Bednarza, dla mnie wyznacznikiem jego umiejętności wyszukiwania zawodników jest Jirsak. Gdyby był dobrym menagerem wyczułby, że jednak nie jest to taki najlepszy z najlepszych możliwych. I wydawanie 750 tysięcy euro to marnotrawstwo pieniędzy na takiego grajka.

Teraz będziemy mieć festiwal darmowych transferów do Wisły. Obawiam się, że skutek będzie negatywny.
Oczywiście - przede wszystkim w lecie muszę być zdrowy żeby znaleźć nowego pracodawcę. W związku z tym tutaj pozostaje mi już tylko przetrwać...
Jirsak, Łobo, Beto to wielkie plamy Bednarza podobnie jak i Levadia - czyli przygotowanie Skorży takiej paki, że w PO musieli grać Łobo i Pietia, a na ławie był praktycznie jeden Pepe. Oczywiście ten ostatni klops na spółkę ze Skorżą.
Teraz jednak mamy nowe rozdanie m.in. transferowe no i zobaczymy co to będzie.
Odpowiedz cytując